Когато един мъж изневерява, автоматично всички предполагат, че той е

...
Когато един мъж изневерява, автоматично всички предполагат, че той е
Коментари Харесай

10 любопитни факта за изневярата

Когато един мъж изневерява, автоматизирано всички допускат, че той е трагичен с жена си. Може би обаче това не е напълно по този начин. Всъщност в противен случай.

Резултатите от проучванията измежду фамилни господа демонстрират, че 56% от мъжете, които имат извънбрачна спекулация, настояват, че нямат никакви проблеми в брака си, а в противен случай – удовлетворени са, че имат сродна душа, с която да споделят общ дом.

Но макар че са щастливи в любовта, доста мъже приключват в легло с друга жена. Без усеща, без непотребни емоции… единствено секс. И се питаме за какво? Позовавайки се на доста проучвания и наблюдения, специалистите стигат до някои много любопитни обстоятелства за изневярата. Ето 10 от тях.

1. Повечето мъже към момента са влюбени в своите съпруги

Психолозите настояват, че мъжете изневеряват, с цел да стабилизират фамилния си живот и когато имат дете. Тогава те са удовлетворени от някои области от живота си, само че може би им липсва романтиката. Традиционно се смята, че дамите са тези, които се оплакват от неналичието на романтика, само че се оказва, че и мъжете усещат тази липса. Често мъжете страдат в безмълвие, вярвайки, че не могат да получат това, което желаят от съпругите си. Повечето мъже, които изневеряват, споделят, че са щастливи в брака си, само че не е подобен случая при дамите. За разлика от мъжете, единствено 34% от дамите, които са изневерили, настояват, че са щастливи със брачна половинка си.

2. Мъжете най-често изневеряват с дами, които познават

Неверните мъже не отиват постоянно в бара, с цел да търсят дами. Експертите настояват, че 60% от аферите стартират на работното място.

3. Мъжете изневеряват, с цел да спасят брака

Мъжете обичат съпругите си, само че не знаят по какъв начин да се оправят с проблемите във връзката. Затова надалеч от брака, запълват празнините и неналичията, които изпитват.

4. Мъжете се ненавиждат след изневярата

Може би ще кажете, че мъжете, които изневеряват нямат морал, само че те постоянно се презират след изневярата. В края на краищата, посредством изневярата предаваш друго човешко създание, за което твърдиш, че обичаш, тъй че е обикновено актът на невярност да се отрази отрицателно на мъжката душeвност.

 10 любопитни обстоятелството за изневярата

5. Мъжете стават по-активни в връзките си със брачната половинка

Когато мъжът стартира да изневерява, той става полово хиперактивен. Това се изяснява с обстоятелството, че заради огромната моментна страст се разсънва желанието за секс у мъжа, само че откакто аферата се уталожи и стане постоянна, желанието за секс със брачната половинка спада.

6. Често дамите знаят по кое време техният мъж има извънбрачна връзка

Въпреки че усещат, че техният мъж има друга, доста дами избират да премълчат този факт поради децата или с цел да избегнат унижението и възможното раздробяване на брака.

7. Женските изневери са доста по-опасни

Проучване на Университета на Индиана демонстрира, че мъжете и дамите изневеряват еднообразно, а разнообразни са единствено аргументите за невярност. Жените изневеряват, с цел да се усещат прочувствено задоволени. Онлайн изневярата е най-вредният вид невярност. Емоционалната връзка с друга персона значи, че дамата към този момент се е отказала от брака. От друга страна, когато става въпрос единствено за секс, не се изисква надълбоко обвързване.

8. Изневярата може да избави брака

Не постоянно, само че се случва изневярата да разпали още веднъж искрата сред сътрудниците. Мъжете осъзнават с кого желаят да прекарат остатъка от живота си и че новата връзка не е толкоз добра, колкото са си мислили първоначално.

9. … на мъжа може да му липсва връзката с другата жена

След спасяването на брака, на мъжа може да му липсва връзката с другата жена. Може би ще му липсват избрани неща – заниманието, неналичието на отговорности, секса, тръпката от укриването, само че постоянно може да липсва и възприятието, което е изпитвал към дамата.

10. Жената не е отговорна, в случай че мъжът изневерява

Когато той изневерява, това е умишлен избор, който е направил.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР