Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен

...
Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен
Коментари Харесай

Борисов: Когато Асен Василев ви каже „Добър ден“ може спокойно да си пуснете лампата

" Когато един измамник лъже, той си лъже непрекъснато. Когато Асен Василев приказва и ви каже " Добър ден ", може умерено да си пуснете лампата ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Нова телевизия по отношение на изказванията на " Продължаваме Промяната " за негови чести срещи с президента Румен Радев.

" Аз по телефона не съм разговарял дори с Румен Радев и един измамник си разрешава да лъже, прикривайки аферите в Министерство на вътрешните работи, аферите в земеделието, аферите с Gemcorp, с газа.

" Вчера ви споделих, че единствено закононарушението да не резервират газ, е такава спекулация която ни коства по 200-300 хил дневно ", сподели Борисов.

" Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев се отхвърли от тях, в този момент се отхвърли и президентът Радев от тях. Малко преди половин година и Слави Трифонов се отхвърли от тях, Корнелия Нинова също се отхвърли от тях. И към 200 000 българи също се отхвърлиха от тях ", добави Борисов, който се включи по телефона, до момента в който в студиото бе Деница Сачева.

" Победихме ги с измамите им, машините им, вълшебните им флашки. Ако президентът Румен Радев върне Изборния кодекс, ще гласуваме ветото ", сподели още той.

Относно обвиняванията, че фрагменти на ГЕРБ се връщат на власт, Борисов отговори, че той не знае някой от неговата партия да е върнат в ръководството на страната. " Ако някой е работил за ГЕРБ няма право да работи повече ли? ", попита Борисов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР