Когато един кандидат е солидно подкрепен политически, той има по-големи

...
Когато един кандидат е солидно подкрепен политически, той има по-големи
Коментари Харесай

Лозан Панов: Истината не е това, което хората очевидно приемат

Когато един претендент е солидно подсилен политически, той има по-големи шансове. Аз споделях истината. Истината не е това, което хората явно одобряват. Това съобщи петият на изборите за президент Лозан Панов.

Попитан по какъв начин стана по този начин, че след уверените му думи, че ще стигне до балотаж, а остана на опашката, Панов видя казуса в неналичието на политическа поддръжка. " Когато не си почтен с гласоподавателите, това е резултатът, който може да бъде реализиран ", насочи стрела към " Демократична България " Панов.
Лозан Панов иронизира " Правосъдие за всеки ": Да им дарим събраните за акцията пари
След като се обърна срещу подкрепилата го " Демократична България ", неуспелият кандидат-президент Лозан Панов иронизира и Инициатива " П...

" Подкрепата на " Демократична България " (ДБ) аз персонално не я усетих. Нито един от водачите не сподели даже номера на бюлетината. Лидерите на Демократична България не са имали желание да повдигнат собствен претендент за президент. Подкрепа имаше от една дребна група запалянковци от ядрото на ДСБ ", заключи Панов пред bTV. И съобщи, че получил предложение да влезе в президентската конкуренция " един ден " преди старта ѝ. При това състояние било мъчно да се завоюва известност. Аз ги изненадах с моето единодушие, сподели Панов.

" Те изпуснаха момента за правосъдна промяна ", продължи претендентът за президент. По думите му, Задкулисието основало два фронта - " Възраждане " и " Продължаваме промяната ", с които е иззело самодейността за правосъдна промяна от Демократична България.

Панов не разяснява – поради открити изявления във Facebook, че Панов в действителност не е комуникирал въобще акцията си с хората, които го издигнаха и е заложил на жанр " и самичък воинът е боец ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР