Когато един човек напусне родината си на 10 години, това

...
Когато един човек напусне родината си на 10 години, това
Коментари Харесай

Мира Миркова: Кандидатирам се за кмет на Кюстендил, защото обичам града си

Когато един човек напусне родината си на 10 години, това не е негов избор, само че когато се върне на 30, това несъмнено е. За мен връщане обратно няма, аз оставам в България и Кюстендил, знам че този град има страховит капацитет, който сега не виждам да се употребява, най-малко не да се употребява в интерес на жителите и мисля, че мога да трансформира това, с контактите, които съм основала ”, разяснява в ефира на “БНТ ”, претендентът за кмет от “Възраждане ”, Мира Миркова.

В изявлението, тя съобщи още, че главен приоритет за нея е противоположната връзка с хората и в нейната стратегия е заложен непрекъснат контакт със съгражданите ѝ, посредством локални референдуми и допитвания до тях по всички въпроси с висок публичен интерес и като главен проблем пред кюстендилци е неналичието на високи приходи, тъй като хората не могат умерено да обезпечат финансово развъждането на децата си.

“Затова ще се концентрираме в привличането на вложения и предприятия, които да оферират работни места, със заплати, които да бъдат съобразени с потребностите на хората. Необходимо е и да се развие туризма, като използваме минералната вода и скъпите ѝ лечебни свойства - потвърдено е, че тя лекува или работи извънредно удобно на 89 дерматологични болести и би трябвало да се възползваме от нейните качества, а не тя безусловно да изтича под краката ни.

Философията на нашето ръководство, в случай че спечелим изборите на 29-ти, ще бъде затвореният цикъл на плановете, т.е. - нито един план няма да се стартира, в случай че не усъвършенства качеството на живот на жителите или не носи доходи на Общината ”, съобщи в ефира на “БНТ ”, претендентът за кмет от “Възраждане ”, Мира Миркова.

" Възраждане " е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР