Когато Ед Шийрън роди първата си дъщеря Лира през 2020

...
Когато Ед Шийрън роди първата си дъщеря Лира през 2020
Коментари Харесай

Ед Шийрън постигна огромна 5-та загуба на тегло, след като се отказа от ежедневния навик

Когато Ед Шийрън роди първата си щерка Лира през 2020 година, това беше мотивацията, от която се нуждаеше, с цел да се откаже от своите „ неприятни привички “.

Хитмейкърът Thinking Out Loud през днешния ден (17 февруари) чества своя 33-ти рожден ден, ден откакто свири на разпродаден концерт на Националния стадион в Сингапур. Ед стартира да записва музика през 2004 година и реализира международна популярност и постоянно прави турнета по света.

Неговото турне Divide стана най-печелившият за всички времена през август 2019 година, само че по пътя бащата на две деца закупи някои нездравословни привички на живот.

В изявление за The Sun през 2021 година Ед изясни, че когато е най-тежък, той тежи 15,5 заради диета с „ пилешко крила, вино, бира " всеки ден, съчетано с " в никакъв случай " извършения. Той също по този начин разкри, че почивката от турнето е „ най-лошото нещо “ за здравето му, защото той ще „ пие всеки ден “.

Но всичко това спря, когато той стана родител дружно със брачната половинка си Чери Сиборн. Той сподели на обявата: „ Откакто с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР