Когато е във форма, Григор Димитров удивлява с играта си,

...
Когато е във форма, Григор Димитров удивлява с играта си,
Коментари Харесай

Изпълнение на Григор Димитров - №1 в Индиън Уелс

Когато е във форма, Григор Димитров удивлява с играта си, а красивите осъществявания карат публиката да стане на крайници и да приветства. Най-добрият ни тенисист сподели огромна част от богатия си боеприпас в Индиън Уелс и негов удар бе определен за №1 в шампионата.

Колегите от Tennis TV направиха компилация с красиви отигравания. Димитров попада в нея няколко пъти. Над всички е сложено брилянтното му воле от четвъртфинала против колоса Хуберт Хуркач, извоюван трагично от Григор.



На американска земя Димитров се оправи поредно с Даниел Алтмайер (Германия), Рейли Опелка (САЩ), Даниил Медведев (Русия) и Хуберт Хуркач (Полша), преди да отстъпи в полуфиналите на превръщащия се в негова " черна котка " британец Камерън Нори, който в последна сметка победи.

Така първата ни ракета записа скок от 7 места в международната класация и към този момент е 21-ви, на крачка от завръщане в топ 20.

С отпадането от шампионата в Индиън Уелс, Димитров завършва с конкуренциите оттатък Океана. Той трябваше да играе в Антверпен, само че избра да си вземе отмора преди конкуренцията във Виена (25-31 октомври) и последния за годината " Мастърс 1000 " в Париж (от 1 ноември).

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР