Когато е в Германия като войник, Елвис Пресли среща 14-годишното

...
Когато е в Германия като войник, Елвис Пресли среща 14-годишното
Коментари Харесай

На този ден Елвис Пресли получава най-тежкия удар в живота си

Когато е в Германия като боец, Елвис Пресли среща 14-годишното момиче, щерка на американски офицер. Той получава от татко разрешение да я води в „ Грейсленд”. Записва я в католическо учебно заведение.

„ Бил съм с не по-малко от 1000 дами в живота си, само че тя е единствената за мен”, споделя Пресли за Присила. Двамата спят дружно, само че Елвис не разрешава на Присила да го съпровожда в Холивуд, където има десетки любовници.

Елвис се дами за Присила през 1967 г, когато тя навършва 21 години. Точно девет месеца по-късно се ражда щерка им Лиса Мари. „ Мемфиската мафия” бди над Присила непрекъснато. Тя обаче се уморява от живота в „ Грейсленд”, защото прекарва седмици, без да види брачна половинка си. Но даже до момента в който Елвис е у дома, те нямат персонален живот - антуражът им ги следва на всички места.

След петгодишен брак Присила оповестява на Елвис, че е влюбена в различен мъж и желае да го напусне. Любовникът е Майк Стоун, нейният преподавател по карате. Семейството се разделя през 1972 година и се развежда година по-късно, на 9 октомври 1973-та. Присила получава 2 млн. $. Елвис изпада в меланхолия. Запълва живота си с дрога, дами, работа и ястие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР