Когато е арестуван, синът ми Георги е бил с придружител

...
Когато е арестуван, синът ми Георги е бил с придружител
Коментари Харесай

Кали: Полицаите не си гледат работата, правят каквото си искат

Когато е задържан, синът ми Георги е бил с компаньон над 18 години, само че актът е формиран, защото придружителят не бил родственик. Това сподели в утринния блок на БТВ певицата Кали.

Синът ми е обискиран за съществуване на алкохол и опиати, каквито не са открити, по-късно е задържан за 24 часа, добави тя.

Нямам проблем да съблюдавам закона, казусът за мен е, че законът не е идентичен за всички. През лятото по морето деца на по 14 години цяла нощ са по улиците пияни и дрогирани. Законът би трябвало да бъде идентичен както за мен, по този начин и за министър председателят. Проблемът е, че служителите на реда не са институция, която да респектира, разрешават си да надвишават пълномощията си, вършат каквото си желаят, съобщи Кали.

Няма да платя тези 300 лева ще апелирам акта, тъй като се усещам дискриминирана. Не е почтено служителите на реда да събират пари за "няма нищо " по улиците. Полицаите не си гледат работата, изкарват пари по елементарен метод, само че това им е заложена задача. От свои източници знам, че като задача им е обещано да сформират по 10 акта на дни, сподели още певицата.

Психологът и някогашен ръководител на Агенцията за протекция на детето Христо Монов съобщи, че правният нихилизъм е народен спорт у нас. Няма общество, което да има вероятност, в случай че не съблюдава законите си, акцентира Монов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР