Когато двама души се обичат, няма сила, която да ги

...
Когато двама души се обичат, няма сила, която да ги
Коментари Харесай

Любов: 60-годишна американка се омъжи за 30-годишен африканец

Когато двама души се обичат, няма мощ, която да ги раздели. И това го потвърждава тази необикновена двойка, чиято обич се оказва по-силна от всевъзможни расови и възрастови предубеждения. Преди няколко години 60-годишната пенсионирана полицейска служителка Дебора Бабу от американския град Сакраменто, Калифорния, отпътува за Африка.

Там сърцето ѝ бива пленено от представител на африканското племе масаи, който е на половина по-млад от нея. Американката се запознала с бъдещия си брачен партньор, 30-годишния Сайточи Бабу, до момента в който пътувала из Танзания с щерка си. Срещнала го, до момента в който двете се разхождали в Занзибар. Мъжът предложил на Дебора да купи сувенири.

„ Не носехме пари в нас, само че попитах дали мога да направя фотография, тъй като в никакъв случай не бях срещала масаи “, споделя дамата пред Мирър. Сайточи се съгласил и помолил Дебора да му изпрати фотото. След като научил телефонния ѝ номер, той почнал да ѝ написа всеки ден. С течение на времето американката и Сайточи осъзнали, че ги свързват доста общи неща и по този начин другарството посред им минало на друго равнище. Двамата се влюбили един в различен.



Младежът последвал американката на идната ѝ дестинация в страната. Между двамата се зародила мощна връзка и когато пристигнало време Дебора да отпътува за Калифорния, Сайточи мощно се разстроил.

След като Дебора се върнала в родния си град, влюбените траяли да поддържат връзка и поддържат връзката си от разстояние. След известно време африканецът признал на обичаната си, че желае да се ожени за нея.

„ Мислех, че е вманиачен. Но децата и фамилията ми споделиха, че не би трябвало да се безпокоя за разликата във възрастта, защото съм сама отдавна и заслужавам да бъда щастлива “, споделя Дебора пред изданието.



Изпълнена с вяра, тя се завърнала при Сайточи и дала отговор с „ Да “ на предлагането му за брак. Сватбената гала съгласно традициите на масаите се състояла през 2018 година, а през юли тази година двойката подписва формален брак.

Днес Дебора носи името Наспай, обещано ѝ от фамилията на брачна половинка ѝ, и живее в Танзания в фамилен комплекс, наименуван бома. „ Сайточи е най-хубавият и грижлив човек, който в миналото съм срещала “, споделя Дебора пред медията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР