Когато дойдох за първи път на власт през 2007 г.,

...
Когато дойдох за първи път на власт през 2007 г.,
Коментари Харесай

Инж. Димитър Димов: Проблемът с чистотата трябва да се реши първо от самите хора

Когато пристигнах за първи път на власт през 2007 година, в регион ''Надежда'' мога да кажа, че заварих доста рецесии - и в образованието, и в превоза, само че през тези 12 години взехме решение огромна част от проблемите. Разбира се, чака ни още доста работа. Това съобщи в студиото на Izbori.bg претендентът за кмет на регион ''Надежда'' инж. Димитър Димитров от ГЕРБ.

,,Не бих споделил, че има висока престъпност в ''Надежда''. Хубавото е, че постоянно сме имали съдействието на полицията. През септември месец, да вземем за пример, имаше умишлени палежи и след доста добра реакция от страна на полицията двамата причинители бяха задържани'', показа инж. Димов и разгласи, че във втората част на ''Надежда'' следва да бъдат построени камери за видеонаблюдение и изключително в региона на учебните заведения.

,,В обновената част на Северния парк също към този момент има камери. Този парк съставлява тежък и виновен обект. Цялата достоверна архитектура на парка ще бъде непокътната, защото имам удоволствието да познавам архитекта на мястото. Най-важното на този стадий е да бъде непокътната цялостта на парка, като няма да има повече търговски обекти от това, което е в момента'', добави още претендентът за нов мандат на регион ''Надежда'' инж. Димов.

,,Към 2015 година местата в детските градини бяха задоволителни, само че откакто се понижиха броя на децата в групите има дефицит. Предвидили сме създаване на две нови детски градини ", сподели инж. Димов.

Относно проблемите с чистотата претендентът за кмет уточни, че този въпрос би трябвало първоначално да се реши от самите хора.

,,Промяната би трябвало да стартира първо от нас. Ето - цигарите. Писна ми да виждам по какъв начин си ги хвърлят през прозореца. Мили хора, всяка кола има пепелници ", съобщи той.

"Вече и в "Надежда " стартира да става много тежко паркирането. На жилища има и по четири автомобила. Искахме да изградим паркинг в "Толстой ", само че хората не пожелаха, тъй като трябваше да премахнем дървета, само че щяхме да ги компенсираме жителите ", заяви инж. Димитров, като добави, че казусът с паркирането в градинките продължава.

На въпрос за какво би трябвало да бъде определен за нов мандат за кмет, инж. Димитър Димов отговори, че той и екипът му е потвърдил, че могат да работят и са в непрекъснат контакт с хората.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР