Когато дойде времето, ще кажа какво трябва да кажа. Сега

...
Когато дойде времето, ще кажа какво трябва да кажа. Сега
Коментари Харесай

Би ли станала отново служебен премиер? Ренета Инджова - за вота, Борисов и Има такъв народ

Когато пристигна времето, ще кажа какво би трябвало да кажа. Сега на ход са тези, които би трябвало да изчистят цялата тази каша, до която ни доведоха. " ИТН " - доказахме го на света още лятото.
Това съобщи в предаването министър-председателят на Република България в 84-то служебно държавно управление, Ренета Инджова, отговаряйки на въпрос дали би приела възможна покана да бъде министър председател в длъжностен кабинет през днешния ден. 
Правителството не искаше никой да отиде до урните. Удивително е това, което българите в чужбина направиха за своите сънародници. Те демонстрираха, че в реалност са свободни хора, които желаят техните родственици да престанат да живеят в мафиотска страна, разяснява у нас и отвън граница Ренета Инджова. " ИТН " - доказахме го на света още лятото. Институтът " Оставка " на едно държавно управление, колкото и да сме примитивна страна, трябваше да го осъществим ", означи Инджова.
" Дискредитацията на властта е толкоз огромна и митингът извърши тази работа. Когато нямате медии, когато нямате органи, които да поддържат връзката сред власт и народ, митингът беше този, който, въпреки и заглушаван, имаше задоволително рупори, с цел да каже на хората кой кой е. И в изборните резултати на тези пет партии, които по този начин или другояче имат отношение към отричането на сегашната власт, посланията са очевидни и хората ги схванаха ", съобщи още Инджова.
" Седейки пред един зид, пред джипка - това е една гротескна сцена, която събира в едно целия му облик от последно време и метода, по който манипулира, шантажира, лъже ". Така Инджова разяснява изказването на премиера Бойко Борисов от нощес, в което той прикани останалите обединения за мир и експертен кабинет.

Целия диалог с Ренета Инджова гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР