Когато дойде време да препроектираме Santa Fe, се сблъскахме с

...
Когато дойде време да препроектираме Santa Fe, се сблъскахме с
Коментари Харесай

Защо е тъй квадратен новият Хюндай Санта Фе?

" Когато пристигна време да препроектираме Santa Fe, се сблъскахме с огромно предизвикателство ", споделя ръководителят на екстериорния дизайн на Hyundai Никола Данза, до момента в който ни демонстрира много поразителната нова форма. " Защото, несъмнено, това е кола, която би трябвало да се продава в Америка, Европа и вътрешния пазар на Hyundai. Разбрахме, че имаме потребност от нещо напълно ново. Пълна гражданска война. ”

Те сигурно съумяха да го създадат. Разкриването на Santa Fe през юли ни хвана изцяло неподготвени, изключително след бързия рационализиран тип на Ioniq 6.

 width=

" В този сегмент разбрахме, че всички коли наподобяват еднообразно ", споделя Данза.

" Всички те са наклонени и се пробват по някакъв метод да бъдат състезателен SUV, какъвто не са. Те са огромни, те са големи. Колко блистера можете да поставите в профил на тялото, с цел да се преструвате, че сте състезател?

 width=

" В този случай казахме, че дано се опитаме да създадем анти-дизайнерска кола. Странни думи за дизайнер, само че в това време става дума за това да го създадем в действителност чист. Искахме да бъде по-практичен, а по-практичен значи по-бокс, тъй че дано създадем бокса готин още веднъж. "

Ние сме съгласни с това. Колкото по-практичен е един седемместен SUV, толкоз по-добре, нали? " Принудихме дизайнерите в действителност да помислят дали имат потребност от всяка линия и всеки блистер ", продължава Данза. " Това беше нещо като метод на Джуджаро да проектира коли от 70-те години на предишния век. "

 width=

" Като провокация към нашето управление им показахме първия модел на този автомобил с квадратни колела. Това е кутия, тъй че дано създадем всичко в кутия. Всъщност това беше един от най-забавните планове, по които съм работил. "

Имаше доста крясъци, с цел да се каже, че този нов Santa Fe наподобява като Discovery 4, само че Danza в действителност счита, че има друга икона на SUV, която има по-голяма аналогия. " Взехме въздействие от продуктовия дизайн, тъй като продуктовият дизайн нормално е доста логически, доста образован и доста удобен. Няма нищо, от което да не се нуждаете.

 width=

" Чувах доста пъти хората да споделят, че наподобява на Land Rover, само че на мен ми припомня повече за първия Jeep Grand Wagoneer. Този тип повдигнато комби. ”

Странно, Danza несъмнено е чел TopGear.com неотдавна, защото дизайнерът на Jeep Daniele Calonaci ни сподели по какъв начин да резервира колите си допустимо най-кутия.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР