Когато дойде моментът да се запознаете с родителите на вашата

...
Когато дойде моментът да се запознаете с родителите на вашата
Коментари Харесай

Искате да впечатлите родителите на любимата си? Направете тези 6 неща

Когато пристигна моментът да се запознаете с родителите на вашата половинка, не позволявайте терзанието да ви се отрази отрицателно. Може би се чудите кои са нещата, които можете да извършите, с цел да впечатлите родителите ѝ? Ние ще ви дадем няколко съвета, които да ви оказват помощ да се подготвите за този значим миг.

1. Направете им похвали

Естествено, не трябва да прекалявате с това, в случай че не желаете да звучите неискрено, само че малко очарователни похвали ще се отразят добре - просто го направете както би трябвало. Кажете нещо хубаво за яденето, приготвено от майка ѝ, или за избора на вино на татко ѝ Най-важното - покажете им и бъдете откровени за това, че обожавате щерка им и че се възхищавате какъв брой добре са я отгледали.

2. Прекарайте време с тях

Доколкото е допустимо, не трябва просто да стоите безучастно и да слушате техните истории. Включете се в диалога и проявете интерес към нещата, които обичат. Родителите постоянно обичат да бъдат включени в живота на децата си. Ако попаднете на вида на гадже, което цени родителите си и обича да прекарва времето си с тях, ще спечелите доста точки - и това ще ви приближи до опцията да ви видят като предстоящ шурей.

3. Внимавайте с маниерите си

Да покажете най-хубавите си обноски сигурно може да ви донесе позитивни точки. Бъдете учтиви когато и да е, съобразете се с верните обноски на трапезата и най-важното, при никакви условия не подхождайте жестоко с половинката си пред тях. Това сигурно ще ги обиди и няма да ви хареса какво ще се случи по-късно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР