Когато Джесика Мартинез се бореше с пристрастяването след смъртта на

...
Когато Джесика Мартинез се бореше с пристрастяването след смъртта на
Коментари Харесай

Хората, които търсят лечение за наркотици, не могат да вземат своите домашни любимци. Тази група от Колорадо им намира временни домове.

Когато Джесика Мартинез се бореше с пристрастяването след гибелта на брачна половинка си преди три години, тя почувства, че единствената връзка, която й е останала, е с нейното куче, Малкото момче – по-известно като L.G.

Двойката беше осиновила питбула към седмица преди брачният партньор й да почине. Дори когато Мартинез живееше отвън колата си, тя усещаше, че не може да даде на L.G. нагоре. Когато нейният терапевт сподели, че евентуално ще би трябвало да съобщи животното, с цел да влезе в лечебно заведение, тя незабавно се опълчи на концепцията.

„ Помислих си: „ Ако знаете нещо за мен, не го върша “, сподели Мартинес пред CBS News. „ Няма да се откажа от кучето си, изключително когато това е кучето, което имах със брачна половинка си, тъй че не. “

приложимост на субстанции или домашно принуждение с приемни фамилии, които могат да се грижат за тях.

За Мартинез това беше лъч вяра.

Само дни след срещата със Сондърс, с цел да се уговорят, Мартинес беше задържана за нарушение на пробацията си – само че другар у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР