Когато дизайнер като Виктория Бекъм обяви, че работи по колекция

...
Когато дизайнер като Виктория Бекъм обяви, че работи по колекция
Коментари Харесай

Тенденции при маратонките през 2018

Когато дизайнер като Виктория Бекъм разгласи, че работи по сбирка спортни обувки за Reebok, едно нещо ни излиза наяве – маратонките ще не престават да владеят трендовете.

Не че се оплакваме, даже в противен случай! От няколко години сме запленени от съчетанията, в които основна роля имат обичаните ни кецове и маратонки. И не се разделяме с тях даже когато залагаме на по-елегантна визия.

Свободата да комбинираме съвсем всичко в дрешника със спортни обувки предизвика даже огромните дизайнери да ги включат в своите сбирки. Модни къщи като Dior, Chanel и Gucci оферират разнообразни прочити на настоящите модели, които демонстрират в комбиниране с ефирни рокли и костюми от туид. Предложенията на Кание Уест за Adidas “Yeezy ” превзеха сърцата на street style иконите и звездите, а моделите на Риана, основани за Puma, в последната година виждаме във всеки звезден Instagram.

Ако планирате да инвестирате в чифт комфортни и модерно маратонки, в галерията сме събрали пет горещи трендове, които да вдъхновят избора ви. През идната година ще ги виждаме на всички места!

За всичко най-интересно от света на модата, както и за шопинг хрумвания и практични препоръки, последвайте ни във Facebook и в Instagram!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР