Когато Диона дебютира в поп-фолка, имаше доста разнопосочни коментари -

...
Когато Диона дебютира в поп-фолка, имаше доста разнопосочни коментари -
Коментари Харесай

Искрено и лично с Диона: Има ли силикон певицата, какво мисли за изневерите и как отслабна толкова?

Когато Диона дебютира в поп-фолка, имаше много разнопосочни мнения - някои ѝ припомняха по какъв начин е обещавала, че няма да влезе в жанра. Други пък я приветстваха и в действителност признаха нещо, което е очевидно за всички - и с поп-фолка се оправя сносно. 

Виж още: Нова епоха за Мегз: Дизайнерката сподели женствени форми в Instagram и провокира вълна от удивление

Въпреки безспорните си триумфи обаче, Диона отхвърли да си даде оценка на кариерата. В поредност от въпроси и отговори на почитателите си в Instagram певицата съобщи, че може да прави оценка единствено напъните си, като им сложи оценка 9 от 10. Тя призна, че доста се старае и работи старателно. 

Виж още: Най-красивата българка, Гергана Гунчева, споделя какво е да си майка на две щури момчета

Всъщност Диона беше и измежду поп-фолк изпълнителите, които бяха на митинга през уикенда с настояването нощните заведения и нощните заведения да отворят още веднъж порти. В story певицата описа, че е имало много нейни сътрудници, които са желали да дойдат, само че не са съумели и просто са ги подкрепили с думи. Имало и такива, които въобще не ги " отразили ". Въпреки това Диона е щастлива, че след отзвука освен изпълнителите, само че и доста други хора още веднъж са се върнали на работа. 

Виж още: Звезда от турския " Завинаги " сподели новата си обич и попита: " В какво се забърках?! "

На Диона бяха заложени и много персонални въпроси. Сред тях беше и този каква е разликата сред Диона и Денислава (както е същинското име на певицата). Та отвърна, е Денислана е цялостната диаметралност на Диона - тя е непретенциозно и наивно дете, което мечтае да е " огромната хард кака ".

Виж още: Деси Цонева разгорещи пристрастеностите със фотография

Иначе Диона се похвали, че за две седмици е съумяла да смъкна 2 кг и към този момент е 53. Постижението си отдава на режима на Адриан Зурков, с който и тренира. Що се отнася до връзките и изневерите, Диона съобщи, че би дала прошка невярност, само че след нея връзката завършва.

Виж още: Деси Слава описа за вируса, признаците и по какъв начин се лекува сега

Диона отхвърли да има силикон в гърдите и даже уточни, че тя е певицата с минимален бюст. Въпреки това обаче призна, че има филър в устните. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР