Когато давате името на бебето си, има редица неща, които

...
Когато давате името на бебето си, има редица неща, които
Коментари Харесай

`Кръстих сина си на вкусна закуска - хората казват, че е лудост и правителството се опита да я забрани`

Когато давате името на бебето си, има редица неща, които би трябвало да имате поради - в това число дали сте въобще им е разрешено да употребяват псевдонима.

В Обединеното кралство не са неразрешени доста имена на бебета, само че явно през 2016 година на английска майка е било неразрешено да кръщава бебето си Cyanide. И неотдавна друга двойка получи известно отбиване, когато се стигна до назоваването на сина им.

Полин и Максуел Бейкън знаеха, че името, което са избрали за сина си, ще се окаже противоречиво - само че не им пука. Те посрещнаха сина си Теодор Смоуки Бейкън, който назовават ​​галено Теди, през 2021 година

Двойката, която живее в Източен Лондон, се срещна през 2017 година, откакто ги срещнаха с другари. Те харесват неповторимия псевдоним, който е занимателно честване на фамилното име на Максуел.

Полин и Максуел, които са на към 30 години и работят в развиването на бизнеса, даже са решили да нарекат бъдещите си деца Мейпъл и Криспи Бейкън. Но името се оказа като Marmite – някои хо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР