Когато държите телефона си, вие го излагате на досег с

...
Когато държите телефона си, вие го излагате на досег с
Коментари Харесай

Ето Защо В Никакъв Случай Не Бива Да Ходим До Тоалетна С Телефон

Когато държите телефона си, вие го излагате на допир с доста бактерии, измежду които и салмонела. Дори да си измиете ръцете след бърсане с тоалетната хартия, взимането на телефона назад, на процедура обезсмисля цялото деяние, защото бактериите се завръщат по ръцете ви.

2. Обществени тоалетни

Изглежда, че сте изложени на много бактерии вкъщи. Представете си какъв брой пъти повече те са в публичната тоалетна и по какъв начин телефонът ви става същински развъдник на всевъзможни болести.

3. Мобилните телефони водят до отглеждане на повече бактерии

Веднъж попаднали на повърхността на телефона, бактериите се множат със скоростта на светлината. Средата е извънредно удобна, защото заради непрекъснатия си режимна подготвеност, той е топъл. Освен това непрекъснато се употребява от притежателя си – по време на хранене и т. н. – което облагородява бактериалната среда, написа обстоятелства.бг. Изводи Върнете се към хартиените вестници, с цел да сте осведомени в тоалетната и оставете чата и диалозите за малко по-късно. Вестниците се употребяват еднократно, тъй че няма да си трансферирате с тях бактерии непрекъснато.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР