Когато държавният ти глава и върховен лидер каже "Имаме нужда

...
Когато държавният ти глава и върховен лидер каже "Имаме нужда
Коментари Харесай

Виктор Димчев за речта на президента: Върховният лидер казва “имаме нужда от лидерство”?!

Когато държавният ти глава и висш водач каже "Имаме потребност от водачество ", когато дефинира хора като Лупи, Манолова, Дионисий и сходните им като "Братството на почтените хора " и "героите на гражданската героизъм ", останалите хвърлени напразно думи звучат в действителност непразнично, невдъхновяващо, немотивиращо.

Просто когато си отпред, не можеш да определяш по този начин в едно тържествено приветствено слово: "трудна и разломна година, мъчителна акомодация, самотни и в недостиг, опечалени и обезверени, сполетялото ни злополучие, епохата на егоизма, лъжата, беззаконието и корупцията, локалните дерибеи, антимафиотският консенсус, несправянето с пандемията, разорението на дребния бизнес, бедността и ширещото се беззаконие, радикална смяна, фалшификациите на вота, пандемията на страха, демонтажа на порочния управнически модел ".

Но както самичък Радев споделя "През 2021-а година два пъти ще отидем на избори ".

Остава ни да се надяваме, че след тях няма да слушаме още няколко години кабинетни политически мрачнотии, сервирани като празнично слово.

Коментар във "Фейсбук " на фотографа и продуцент Виктор Димчев, прочул се с броенето на протестиращите по площадите.

Когато държавният ти глава и висш водач каже "Имаме потребност от водачество. ", когато дефинира хора като Лупи, Манолова,...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР