Когато дълго време човек работи с някого, е съвсем естествено

...
Когато дълго време човек работи с някого, е съвсем естествено
Коментари Харесай

Защо една телевизионна водеща никога не носи бельо

Когато дълго време човек работи с някого, е напълно естествено взаимоотношенията сред двамата да станат близки. Понякога - и рисково близки.
 Риана, Джони Деп, Savage X Fenty и присъединяване на артиста на стилното шоу на певицата
Какво е общото сред Риана, Джони Деп и еротично долни дрехи

Шоуто на Savage X Fenty дава отговор на този въпрос

Пример за това са американските водещи Джена Буш Хейгър и Хода Котб. В епизод от предаването им Today with Hoda and Jenna Хода Котб прави изненадващо самопризнание за колежката си Джена. А точно - че тя " в никакъв случай не носи долни дрехи ".

" Бях малко сюрпризирана, тъй като Джена и аз знаем доста една за друга ", признава Хода. Тя изяснява още, че е схванала за желанието на колежката си да не поставя долни дрехи, когато двете са се преобличали в гримьорната. Хода Котб не крие, че е била шокирана на момента, а Джена Буш Хейгър пък пази избора си като акцентира, че човек като не носи долни дрехи, придобива по-красив контур.
 Джена Буш Хейгър (вляво) и Хода Котб (вдясно)

Джена Буш Хейгър (вляво) и Хода Котб (вдясно)

" Има доста плюсове в това. Сигурна съм, че майка ми в никакъв случай не е била по-горда ", споделя още Джена, която обаче наподобява и малко смутена поради това, че преди малко са разкрили нещо толкоз персонално за нея, написа People.

По-нататък двете водещи разискват плюсовете на неносенето на долни дрехи. Според тях " това в действителност прави живота доста по-лесен ", защото облеклата за пране по този начин стават по-малко.
 Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, Doja Cat и появяването на модела по долни дрехи на рождения ден на певицата
Когато Хейли Бийбър отиде на празненство единствено по долни дрехи

Дантели и жартиери - рискова композиция

Е, това може и да звучи разумно, само че пък като се има поради, че двете дами са телевизионни водещи, някак изборът на Джена Буш Хейгър да подценява бельото не ни се коства въобще подобаващ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР