Когато чуя да се говори за зависимост, първото нещо, което

...
Когато чуя да се говори за зависимост, първото нещо, което
Коментари Харесай

Иван Лечев: Случвало ми се е да изгубя близки приятели заради зависимости

" Когато чуя да се приказва за взаимозависимост, първото нещо, което ми идва на мозъка, е хора, които познавам и не са към този момент сред нас. Случвало ми се е да изгубя близки другари ".
Това съобщи музикантът Иван Лечев при гостуването си в рубриката " Не/зависимите " в предаването " Преди обед " по БТВ.
" Обзема ме едно доста неприятно възприятие на беззащитност, защото не съм могъл да оказа помощ. Един от най-хубавите ми другари, дори му бях кум, доста неща ни свързваха, само че в един миг се оказа, че ужасно доста неща ни разделят. В един миг се оказа, че той в действителност въобще не чува какво му се приказва. Чуваше някакъв собствен си глас, който сякаш го дърпаше за краката ", изясни той.
" Аз самият съм се поддавал на любознание 1-2 пъти в живота ми. Единият път приключи пагубно и аз за себе си тотално съм си забранил опиати. Иначе във връзка с алкохола аз обичам две неща - хубаво вино и хубаво уиски. Завършил съм сомелиерство. Далеч съм да бъда " света вода ненапита ". Въпросът е човек да има надзор на количеството най-много. Имам следното предписание - когато стартира да се усилва количеството, идва един миг, в който аз споделям " стига " и не кусвам даже боза ", разкрива Лечев.
Той признава, че е спрял цигарите преди 30 години. " Единственият опиат, който си разрешавам, е кафето. Опитах, само че взех решение, че няма да мога да го спра. Имам шест кафе машини, а една-две от тях си ги нося на всички места, където пътувам. Това си е взаимозависимост, знам ", добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР