Когато чуете името на Райън Рейнолдс, първата ви мисъл може

...
Когато чуете името на Райън Рейнолдс, първата ви мисъл може
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс продаде 2 компании за близо 2 милиарда долара за по-малко от 4 години

Когато чуете името на Райън Рейнолдс, първата ви мисъл може да е за остроумния и неуважителен артист, който вдъхна живот на герои като Дедпул. Но Рейнолдс е доста повече от звезда от А-листата; той е бизнесмен, чиито бизнес инициативи са продадени за общо над 2 милиарда $, написа benzinga.com

Как този многостранен артист минава от холивудските декори до заседателните зали на огромни корпорации? Отговорът се крие в неговата неповторима позиция към бизнеса, творчеството и водачеството.

Неговият мажоритарен дял от 25% в новосъздадената Mint Mobile докара до забележителна облага, когато T-Mobile закупи стартъпа за 1,35 милиарда $ единствено след четири години. Между 2017 година и 2020 година приходите на Mint Mobile са се нараснали с близо 50 000%, като доста клиенти са се записали с помощта на Рейнолдс, съгласно Fortune.

Това не е първото му високопрофилно бизнес начинание. През 2020 година той продаде марката си Aviation American Gin на Diageo за 600 млн. $, откакто закупи дял от собствеността през 2018 година

 Това, което е шокиращо, е комфортът на Рейнолдс в навигирането в непозната територия. " Знае ли той какво прави? Не напълно! И не се опасява да го признае ", споделя той в изявление за Entrepreneur. " Не можеш да бъдеш добър в нещо, в случай че не си подготвен да бъдеш неприятен. "

Това изявление обобщава метода му към поемането на опасности. Той схваща, че преодоляването на обещано умеене - без значение дали става дума за актьорско майсторство или предприемачество - изисква подготвеност да се вършат неточности. Тази подготвеност да " бъдеш неприятен " в нещо, преди да станеш експерт, е скъпа лидерска линия съгласно Рейнолдс.

Рейнолдс се застъпва за силата на признаването на несигурността, като я счита за преимущество в водачеството. Той изяснява още: " Мисля, че е превъзходен инструмент на водачеството да можеш да кажеш: " Не знам. Най-лошите водачи, с които в миналото съм работил или към които съм бил, са тези, които са непоколебими и възмутени в своята справедливост и в действителност се тормозят за имиджа си. Затова обичам да споделям: " Не знам. "

 Освен това той гледа на проблемите не като на трудности, а като на благоприятни условия за креативен решения. Предизвикателствата " в действителност въодушевяват хрумвания и способи за основаване ", споделя той. Тази концепция за преобразяване на трудностите в крайъгълни камъни е явна в неговото дружество Maximum Effort, рекламна организация, известна с производството на вирусни реклами за марки като Match, Mint Mobile и Aviation Gin.

Успехът на рекламата е още по-изненадващ, като се има поради какъв брой доста Райън в миналото не е харесвал маркетинга, смятайки го просто за обвързване. Възгледите му се трансформират фрапантно, когато в продължение на десетилетие работи по реализирането на кино лентата " Дедпул " на инат на холивудския песимизъм. Опитът му с " Дедпул " затвърждава друго главно разбиране: Ограниченията могат да вдъхновят творчеството.

" Всеки път, когато студиото отнемаше пари от бюджета ни, ние замествахме изгубените декори с темперамент ", споделя Рейнолдс.

Този фокус върху характера, а не върху зрелището, докара до това, че " Дедпул " се трансформира в най-касовия филм с рейтинг R на всички времена, като удостовери убеждението на Рейнолдс, че рестриктивните мерки на ресурсите могат да подтикват нововъведенията.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР