Когато чуем екипировка за поход“, то в главата ни със

...
Когато чуем екипировка за поход“, то в главата ни със
Коментари Харесай

От една жена за друга – трекинг клинът на Fjällräven от ново поколение


Когато чуем „ екипировка за поход “, то в главата ни сигурно се появява следната картинка: надеждно, водоотблъскващо яке, раница, побираща още 1-2 пласта облекла и храна и класическият трекинг панталон. Този вид екипировка оферират и от Fjällräven. През годините те са се трансформирали в специалист в обезпечаването на комфортни и функционални трекинг панталони. Въпреки постигнатият триумф на компанията при трекинг панталоните и тяхното неведнъж награждаване от публиката, този сезон от Fjällräven са насочили погледите си към трекинг клиновете. Крайната цел: да дават непостижим комфорт и надеждност по време на поход.



Клинът Abisko Pro – основан от дами за дами е създаден от екип от осем извънредно надарени дами. Всяка една от тях има свое желание за превозване на времето измежду природата.  В допълнение към техните разнообразни ползи, те също са и интернационален екип и идват от четири разнообразни континента, надлежно съставляват четири неповторими климатични района. Също по този начин, всяка от тях има разнообразни условия за клиновете съгласно вида им на тялото. Висока, ниска, дребна талия, извити форми, дълги крайници и пай торс или пък дълъг торс и къси крайници. Екипът събираше в себе си всевъзможни вероятни вариации и желания, с цел да проектира трекинг клина.
„ Това беше много вълнуващо начинание, защото бяхме комбинация от разнообразни персонажи, всяка със своите желания.  За нас беше доста значимо да има мощно женско наличие, с цел да обхванем вярно и изцяло потребностите, провокациите и желанията на дамите. Това е единственият метод, по който може да се проектира чеп за трекинг за дами. “, показа Дона Брунс, световен шеф за продуктовото развиване на Fjällräven във връзка начинанието.
Обратна връзка
По време на тестването на клина, редица фактори бяха упоменати, само че три основни точки бяха най-често изричани:
способността на клина да се резервира формата си при по-дълги интервали на приложимост. талията да не се отпуска или движи прекомерно доста по време на движениесигурно предпазване на движимости по време на поход. За дамите е значимо да не усещат по какъв начин предметите като че ли ще изпаднат от джобовете им.От Fjällräven взимат поради тези детайли и екипът се залавя за работа. По отношение на прилягането и формата от компанията вземат решение да употребяват кръгла плетка. Това 360-градусово разпъване усъвършенства възобновяване на формата назад към първичния й тип, добавяйки ново равнище на комфорт. От шведския специалист намират и решение на проблема с талията, тъй че тя да си остане висока и крепко прикрепена. Дните на това да спираш и вдигаш непрекъснато клина си нагоре по време на поход са отминали! И най-после, уплътнението е от лека и гъвкава материя, която резервира своята устойчивост, само че не придава тежест на самата екипировка.

Abisko Pro клинът идва и с два джоба, които не изпъкват прекомерно на силуета, само че за сметка на движимостите ни ще си останат на място. Също по този начин, от Fjällräven са уплътнили шевовете на крачолите и са премахнали циповете. Това спомага за по-приятно прекарване, до момента в който носите трекинг обувки или по-дебели чорапи.  


Планинските пътеки са за всичкиИзборът на чифт панталони или чеп може да бъде изключително сложен за дамите, тъй като всяка има свое желание за комфорт, което слага по-високи условия по отношение на нагласяване и оразмеряване. Във Fjällräven са отразили тази специфичност и съобразили продуктите си, тъй че да пасват по отношение на другите желания.

Във философията на компанията е заложен стремежът към обезпечаване на еднакъв достъп на всички до естествените хубости и благосъстояния. Затова посредством основаването на клинът Abisko Pro от Fjällräven си слагат за цел да дадат опция на повече дами да се срещнат от близко с природата точно посредством походи, било то на къси или дълги дистанции. А за такова начинание е нужна вярната екипировка. От компанията откриват, че множеството дами избират клинове пред панталони, само че с Abisko Pro в действителност не е нужно да се избира сред двете. Те имат най-хубавите характерности и от двата типа екипировка.
Моделите екипировка на Fjällräven са налични в магазина на марката в The Mall, етаж 0 или на www.fjallraven-shop.bg
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР