Когато човек я погледне, винаги е респектиран от нея. Външно

...
Когато човек я погледне, винаги е респектиран от нея. Външно
Коментари Харесай

Какво прави жената Лъв толкова специална

Когато човек я огледа, постоянно е респектиран от нея. Външно може да наподобява прекомерно строга, само че вътрешно е сензитивна и нежна натура. Жената Лъв е невероятна по собствен личен метод. Притежава редица позитивни качества. Харизматична е, занимателна, само че и непредсказуема.

Винаги е под светлините на прожекторите, ето за какво има и значително врагове. С какво тя е толкоз специфична, вижте в идващите редове.

Тя е полова

Жената родена под знака на зодия Лъв нормално има мощно предпочитание за секс и мъчно избира сред доста любовници, кой е най-хубавият. Както във всяко нещо, по този начин и в любовта, лъвиците обичат да има драматизъм, да играят игри.

Те са рисковани любовници, не се опасяват от конкуренцията, обичат флирта и са прочувствени, сантиментални и чувствителни любовници. Имат топли сърца и намерят ли половинката си, са доста предани. Понякога се държат собственически и са ревностни. Харесват розите, шампанското и сатенените чаршафи в спалнята.

Жената Лъв е лоялна

В една връзка с жена от тази зодия, може да разчитате на нейната преданост. Но би трябвало да знаете, че за нея е значимо да бъде оценена. Нуждаете се от непрекъснато демонстриране на любов, угриженост. Също по този начин във връзката си тя би желала да води и даже и да става въпрос за кариера, сътрудникът й да не я засенчва по достижения.

Тя е водач

Ако сте родена под знака на зодия Лъв, знайте че вие сте водачът на зодиака. Винаги гледате от позитивната страна на нещата. Безстрашни сте, подготвени сте на всичко, с цел да постигнете задачите си и се впускате самоуверено в провокациите. Умеете да ръководите, ето за какво заемането на управителни длъжности и високи позиции ще ви донесе триумфи.

Умеете да взимате значими решения, само че постоянно търсите утвърждение за тях. Докато изглеждате външно уверени, от време на време вътрешно изпитвате огромни несигурности. Харесва ви да сте в центъра на събитията и не се притеснявате да говорите пред огромна група от хора.

Жената Лъв е правилен другар

Жената Лъв е необикновен другар. Няма по какъв начин да не забележите нейната благотворителност, внимание и предпочитание да ви помогне. Когато някой има потребност от съвет или е на крачка от неуспех, знае че има ли за другар дама от тази зодия, постоянно ще излезе от сложната обстановка.

Има мощна вътрешен глас

Никога не подценявайте точната преценка за хора и обстановки, когато отсреща си имате жена Лъв. Тя постоянно ще разпознае положителните и неприятните планове. Готова е да брани ползите си, няма да се поколебае да каже това, което мисли, а в обкръжението си не позволява интриги. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР