Когато човек мечтае да открие сродната душа и да създаде

...
Когато човек мечтае да открие сродната душа и да създаде
Коментари Харесай

5 очаквания за брака, които могат да го разрушат

Когато човек мечтае да открие сродната душа и да сътвори семейство с него/ нея, неизбежно във фантазиите му се появяват избрани показа и упования за това по какъв начин би изглеждал съвършения брак. Всеки желае безоблачно фамилно благополучие, само че даваме ли си сметка по какъв начин от време на време самите ние го помрачаваме?

Някои упования за брака са не просто неправилни, а напряко рискови за неговото бъдеще. Опитайте да се освободите от тях, с цел да не помрачите щастието си без да желаете.

Ето кои са тези рискови настройки, на които да не се поддавате.

Карате брачна половинка си да избира сред вас и майка си

Вечният проблем – вие или свекървата. Трудно е за един мъж да избра една от двете ви по простата причина, че сте значими по друг метод. Колкото и недопечен да е спорът ви със свекървата, пробвайте се да се абстрахирате от него и да дадете опция на брачна половинка си да поддържа връзка обикновено както с вас, по този начин и с майка си, без напън от ваша страна.

Очаквате той да ви изслушва като ваша най-хубава другарка

Мъжете просто са радикално разнообразни от дамите. Дълбоките и прочувствени диалози и споделяния въобще не са по усета им. Не карайте принудително половинката си да се държи като ваша другарка и да изслушва и споделя вълненията си. Просто няма по какъв начин да стане.

Не го карайте да се отхвърля от пристрастеностите и заниманията си

Ако желаете да неуспехите брака си и да настроите мъжа си против себе си, натяквайте му, че обичаните му занимания са глупави. Още по-лошо – навирайте под носа му това, което вие обичате да вършиме и ще се убедите по какъв начин той ще се отдръпне от вас. За да запазите брака си давайте повече независимост на половинката си.

Очаквате брачният партньор ви да е различен човек

Много постоянно в визиите ни си сътворяваме неправилен облик на индивида до нас. Заблуждаваме се, че е подобен, какъвто ни се желае, а не какъвто е в действителност. Впоследствие това може да докара до разочарования, спорове и думи, с които да нараните връзките си.

Очаквате той да избра вас пред приятелите си

Всеки от вас е имал своя живот преди брака. В него вземат участие други хора, които не всеки път половинките познават. За да запазите брака си разберете, че е от голямо значение да не се пробвате да откъснете мъжа си от неговите другари. Така единствено ще го отблъснете. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР