Когато човек иска някаква промяна, трябва да започне да я

...
Когато човек иска някаква промяна, трябва да започне да я
Коментари Харесай

Симидчиев: Ако отказвате достатъчно дълго на политиката, ще влязат хора, които не искате да са там |

Когато човек желае някаква смяна, би трябвало да стартира да я прави - по този начин пулмологът доктор Александър Симидчиев заключи претекстовете си да се кандидатира на идните парламентарни избори от листата на Демократична България. Симидчиев е лидер на листата на обединението в София област.

“Ако мога да преразказвам Платон, в случай че отказвате задоволително дълго да влезете в политиката, ще влязат хора, които не желаете да са там ”, разяснява Симидчиев пред Нова телевизия. Той описа, че поканата да стане част от листите на Демократична България е пристигнала от съпредседателя на обединяването Христо Иванов.

“Ако сте следили моето развиване в последните години, ще видите, че това, което ме интересува, е чистият въздух, климатичните промени, дигитализацията в опазването на здравето - все неща, които са същностни в програмата на Демократична България. Всъщност, аз не би трябвало да трансформирам моите разбирания ”, добави пулмологът.

Той уточни, че в опазването на здравето е нужен консенсус за политика, която да надвишава един мандат и да не се трансформира с смяната на държавните управления. “Имаме потребност от дълготрайна резистентност в опазването на здравето ”, посочи той. И добави, че в последната година е приказвал умерено и поредно по тематиките за пандемията, само че вижда, че част от протичащото се при ръководството на коронавирус рецесията не е това, което би желал.

Като вярна стъпка той дефинира уравновесените ограничения за справяне с рецесията, а като най-голяма неточност - информационната политика на властта при ръководството на коронавирус рецесията.

“Най-добрият здравен министър е този, който може дейно да построи доверието у хората, тъй че да се съблюдават значимите ограничения ”, добави Симидчиев и посочи, че връзката и доверието са измежду основните неща в ръководството на процесите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР