Когато човек има много пари, той ги харчи както му

...
Когато човек има много пари, той ги харчи както му
Коментари Харесай

Кич или не си знаеш парите? Уникалното имение на Филип Плейн, което струва 280 милиона

Когато човек има доста пари, той ги харчи както му падне. А когато си Филип Плейн... не може да не очакваш нещо охолно, скъпо, луксоцно и доста блестящо. Поне с такова усещане оставаме, виждайки фотоси от новия му дом. Всъщност дом е меко казано, това е голям замък, в какъквто даже Хари и Меган не живеят сега (къщата им в Лос Анджелис е много по-скромна), само че да не задълбаваме ненужно в странични тематики.

Виж още:

Преди няколко дни стилният дизайнер се похвали в Инстаграм, че скоро ще приключи градежа на невероятното си имение, ситуирано измежду хълмовете на тежкарския Уестсайд - Бел Еър, Лос Анджелис, където живеят редица други звезди. Така, затаете мирис, тъй като общата стойност на парцела, ширещ се на 14 декара, е... 280 млн. Интересен факт е, че земята е принадлежала на именития Хауърд Хюз (американски водач, кинопродуцент, предприемач милиардер, вложител, инженер, ексцентрик, плейбой, човеколюбец и какво ли още не...)

Виж още:

Ето какво показа в своя профил Плейн:

" Всичко стартира с една фантазия, когато бях 16-годишен! 26 година по-късно виждам по какъв начин тя се сбъдва! Купих този имот през 2014 година Първоначално той е бил благосъстоятелност на водача, кинопродуцент, бизнесмен и плейбой Хауърд Хюз. Ако желаете да разберете повече за живота му, можете да гледате блокбастъра от 2004 година на Мартин Скорсезе - " Авиаторът ". В него основната роля се извършва от Леонардо ди Каприо, който влиза в облика на бизнес магната ", гласят думите му, съпроводени с фрагменти на екстравагантното имение. Ремонтите ще продължат до другата година.

Плейн ще се настани в главната постройка, само че къщата за посетители е избрана от списание GQ като съвършен образец за суетност. Тя обаче е подготвена и е планувана за визитите на околните и приятелите на притежателя на стилния бранд. Дръжките на вратите в къщата са особено гравирани с буквите на " Falcon View Crest ".

Но това е нищо... има черна вана, а по нея има камъни във формата на елмаз, импортирана е от Португалия, има също мраморни скулптури на гладиатори. Има забавна винтидж аркадна игра, направена от 24-каратово злато в Париж.

Източник фотоси & thumbnail:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР