Когато човек е влюбен, не забелязва, че другият до него

...
Когато човек е влюбен, не забелязва, че другият до него
Коментари Харесай

6 знака, че човекът до вас НЕ търси дългосрочна връзка

Когато човек е влюбен, не вижда, че другият до него може би не е толкоз разпален по концепцията за дълга връзка. Понякога сътрудниците се „ присламчват “ в една връзка, в която се усещат спокойни и са там за малко, до момента в който не намерят по-правилен за тях човек.
Има някои знаци, които ни подсказват, че индивидът до нас не търси дълга връзка. Ето кои са те:
 7 метода да привлечете нова обич в живота си 7 метода да привлечете нова обич в живота си
Понякога си мислим, че любовта ни е не запомнила и все ни подминава, до момента в който един ден не се окаже, че ние не вършим задоволително, с цел да я при...
1. Не ви среща с родственици и другари – в случай че индивидът до вас има съвършено отношение, излизате, забавлявате се, само че в никакъв случай не ви позволява в близкия си роднински или другарски кръг, тук има нещо гнило. Това значи, че не желае другите да ви опознават доста, тъй като няма желание да е с вас за дълго време.
2. Не живеете дружно – или даже, в случай че живеете дружно, то не е непрекъснато – идва си, отива си и в никакъв случай нямате чувството, че сте се преместили да живеете дружно. Това е още една защитна реакция, която демонстрира, че другият желае да се усеща удобно да си тръгне когато и да е, без нещо да го стопира.
3. Не ви споделя „ Обичам те “ – доста сътрудници странят от тези две думи, с цел да не се обвържат по-дълбоко. Обикновено, в случай че вие му го кажете, дава отговор „ И аз “ или с нещо друго, което не споделя непосредствено двете заветни думи. Знайте, че в случай че това продължи прекомерно дълго, сигурно е знак, че тази връзка няма да продължи постоянно.
4. Не коментирате брак и деца – даже не споменавате какви са вижданията ви по този въпрос или в случай че се опитате, другият човек непосредствено сменя тематиката. Тези тематики са ужасяващо плашещи за някой, който знае, че връзката, в която се намира, няма да продължи дълго. Затова и тези тематики са табу!
 7-те най-често срещани неистини във всяка връзка 7-те най-често срещани неистини във всяка връзка
Няма по какъв начин да споделяме истината в безусловно всяка обстановка, в която се намираме. Има неща, за които е по-добре да излъжем, с цел да не нарани...
5. Не прави изненади – постоянно оставя сантименталните вечери, пътувания и проекти на вас. Някак си не желае да си мислите, че е прекомерно влюбен и че измисля какви ли не прелестни прекарвания, с цел да си сложи граница сред него и вас. Ако постоянно вие сте индивидът с подаръците и изненадите, а другият единствено взима, само че не дава нищо отсреща – имайте си едно мислено.
6. Не споделяте общ бюджет – човек, който няма желание да влага времето и възприятията си за дълго в една връзка, той заобикаля да влага и финансите си. Пази това, което е спечелил, даже може би не знаете тъкмо какъв брой печели и в никакъв случай не дава да се спомене за общ бюджет. Внимавайте, в случай че това продължава, когато сте дружно с години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР