Когато човек е на върха на кариерата си, може да

...
Когато човек е на върха на кариерата си, може да
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън иска да премине на следващото ниво

Когато човек е на върха на кариерата си, може да си разреши да изиска съвсем всичко, с цел да бъде нает. Горе-долу същото е ситуацията и при Дуейн Джонсън .
 Дуейн Джонсън, Young Rock и първи взор към сериала за живота на Скалата
Първи взор към детските години на Дуейн Джонсън

Гледането ще си заслужава

Фактът, че през последните години е непроменяемо измежду най-високоплатените артисти в Холивуд приказва задоволително. И тук даже няма да включваме бизнес начинанията му, които също се оказват доста сполучливи - текилата да вземем за пример.

Но Скалата желае да доближи напълно нови небеса и надали някой може да го вини за това. Според източника Даниел Ритчман, артистът е изискал съществено нарастване на възнаграждението си, с цел да взе участие в третия филм за " Джуманджи ", написа We Got This Covered.

Ритчман твърди, че Дуейн Джонсън е изискал от Sony да му бъде платено колкото на Робърт Дауни Джуниър за " Отмъстителите: Краят ". Това значи 75 милиона $ .

Но да не забравяме, че парите, които Дауни взе бяха на разнообразни бонус, като представянето на кино лентата в бокс офиса да вземем за пример. И от тази позиция ни се коства невероятно Скалата да получи талкова доста пари, тъй като " Отмъстителите: Краят " завоюва повече, в сравнение с двата кино лентата за " Джуманджи " взети дружно.
 „ Джуманджи: Следващо равнище “, Дуейн Джонсън, Кевин Харт и какво да чакаме от кино лентата
Какво да чакаме от „ Джуманджи: Следващо равнище “ с Дуейн Джонсън

Играта отива на последващо равнище, както и представянето на актьорите

Разбира се, информацията за настояванията на Джонсън може и да не е вярна. За " Джуманджи: Следващо равнище " (2019 г.) Скалата е получил 23.5 милиона $.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР