Когато човек е изморен и бърза да заспи, не се

...
Когато човек е изморен и бърза да заспи, не се
Коментари Харесай

НИКОГА не оставяйте на масата тези неща нощем

Когато човек е изтощен и бърза да заспи, не се замисля необикновен какво оставя върху масата. Езотериците обаче са безапелационни, че върху масата не трябва в никакъв случай да се оставят 5 неща.
Ето кои са те: Ключове
Твърди се, че основните са един от проводниците сред нашия свят и другия. Носи се вярване, че в случай че оставим ключовете върху масата и легнем да спим, рискуваме да обеднеем. Финансовото ни благоденствие ще ни напусне, преди да сме се усетили.

За предпочитане е да ги оставяме в кутия, купа или различен аксесоар, предопределен за тях. Той би трябвало да е в непосредствена непосредственост до вратата.
Шапка
Ако оставите шапка върху масата, това е неприятна прокоба. Може да провокира кавги в фамилията, както и да навлече куп неприятности.

Още по-големи неприятности можете да си навлечете, в случай че хвърлите шапка върху масата. Счита се, че това може да докара до неуспех в любовта.

Празни бутилки Защо НИКОГА да не оставяте празна бутилка на масата? Това ще ви ШОКИРА
Може и да сте чували, че върху масата не трябва да се държи празна бутилка, до момента в който човек се храни. Дали обаче в миналото сте се питали за какво е...

В никакъв случай не е желателно да оставяте празни бутилки върху масата, както и празни чинии и всевъзможни други принадлежности. Езотериците са на мнение, че в тях се зараждат зли духове и е допустимо да ви тласнат към бедност.
Нож
Не правете грешката да оставяте нож върху масата, тъй като в дома ви може да зародят кавги.
Сухи цветя във ваза
Ако във вазата ви има цветя, които от дълго време са изсъхнали, най-добре се погрижете за това да ги подмените със свежи такива или да ги изхвърлите. Възможно е сухите растения да пренесат негативна сила в дома ви.

Бъдете в действителност деликатни и в никакъв случай не оставяйте тези неща върху масата, в случай че не желаете неприятности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР