Когато членове на Хизбула отвлякоха четирима руски дипломати през 1985

...
Когато членове на Хизбула отвлякоха четирима руски дипломати през 1985
Коментари Харесай

Задейства ли Путин група Алфа заради Дугина?

Когато членове на Хизбула отвлякоха четирима съветски дипломати през 1985 година, убивайки един от тях, Русия изпрати група " Алфа " на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) да се оправи със обстановката

Убийството на Даря Дугина и последствията от него могат да се охарактеризират с приписваната популярна фраза на Тайлеран, френски общественик от 19-ти век: " Това е по-лошо от закононарушение, това е неточност ", написа във Facebook проф. Боян Чуков.

Ето какво още гласи постът му:

" По информация на англоезичен информативен запас, Путин неотложно, откакто е научил за убийството на дъщерята на Дугин, е подписал декрет за незабавно активиране на силите на група " Алфа ", която работи под егидата на ФСБ.

Когато членове на Хизбула отвлякоха четирима съветски дипломати през 1985 година, убивайки един от тях, Русия изпрати група " Алфа " на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) да се оправи със обстановката.

Случаят бе задоволително необятно обсъждан в международните медии. Предполагам, че в обозримо бъдеще ще научим за последствията от активирането на група " Алфа ".Така ще разберем и съветското разследване до каква писта се е добрало по случая с Даря.

Иначе се вижда букет от версии за причинителите и поръчителите на това закононарушение.Като се стартира от незнайната Национална републиканска войска на Русия, украинските специфични служби под управлението на МИ6 или Централно разузнавателно управление на САЩ и се стигне до Мосад. Богат избор според от пропагандната позиция ".

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР