"Когато чета за нас, имам чувството, че чета историята на

...
"Когато чета за нас, имам чувството, че чета историята на
Коментари Харесай

Бриджит Макрон за брака си с Еманюел : Закусваме заедно, аз с моите бръчки, той с неговата свежест

"Когато чета за нас, имам възприятието, че чета историята на някой различен. А нашата история е толкоз елементарна ". Така разказва фамилния си живот Брижит Макрон - брачната половинка на френския президент Еманюел Макрон.

За първи път в изявление за списание "Ел " тя споделя за връзката си и 25-годишната разлика в годините им.

"Единственият минус на Еманюел е, че той е по-млад от мен ", разяснява 64-годишната Брижит и добавя, че всяка заран се сеща за разликата в годините им, когато види младежкото лъчение на 39-годишния Еманюел.

"Разбира се, закусваме дружно, аз с моите бръчки, той с неговата прохлада. Но това е ", споделя Брижит Макрон.

В изявлението тя споделя и по какъв начин е пламнала любовта сред тях. Те се срещат в учебно заведение, където Брижит е учителка по литература, а Еманюел е още младеж. Влюбват се и по-късно майката на 3 деца се развежда и омъжва за Макрон.

"Стана до момента в който работихме по пиесата "Изкуството на комедията " на Едуардо де Филипо. Пишехме дружно в петък вечерта и от събота аз към този момент чаках идващия петък. Не разбирах за какво ", споделя още тя.

"Знам, че нараних децата си и за това се упреквам най-вече. Но не можех да не го направя ", споделя Брижит, само че е безапелационна, че не нарушава публичните правила и всичко е станало доста деликатно.

Брижит Макрон споделя, че не се усеща като първа дама и не е смутена от публичния напън да не й се даде тази купа.

300 000 души се подписаха в петиция против това Брижит да бъде първа дама. Въпреки това обаче тя споделя, че не съжалява за преместването си в Елисейския замък.

Брижит Макрон дава обещание, че ще поеме публичната си роля и че ще разказва всичките си задължения в уеб страницата на президентството. Така френският народ ще знае тъкмо какво прави.

64-годишната Брижит поддържа изключителна фигура, която се дължи на строгия фитнес режим и здравословното хранене.

Dnes.bg
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР