Когато бях на 12 години, имах странното усещане, че нещо

...
Когато бях на 12 години, имах странното усещане, че нещо
Коментари Харесай

Аптекарка цери с ръце, вместо с лекарства

„ Когато бях на 12 години, имах странното чувство, че нещо желае да излезе от мен, само че не знаех какво е. Не смеех да кажа на родителите си, тъй като нямаше да ме схванат, а майка ми незабавно щеше да ме заведе на доктор, той пък щеше да ми предпише медикаменти, които нямаше да ми оказват помощ “, спомня си феноменът Галина Петкова, магистър фармацевт и биоенерготерапевт.
 34-3  34-2  34-1
По подигравка на ориста, преди години работи в аптека, само че избира да оказва помощ на хората не с хапчета, сиропи и мехлеми, а с целебната сила на ръцете си. С дясната тя сканира тялото, а с лявата лекува. Обяснява, че безконтактното лекуване с ръце е

античен способ, с който няма по какъв начин да се навреди


Без странични резултати е, за разлика от използването на медикаменти. Енергията, предавана от дланите й, е умна – сама открива болното място и го лекува.

Вече има доста доказателства, че проблемите настъпват първо на енергийно равнище и по-късно се демонстрират на физическо – в тялото ни. Изцерила е мнозина от разнообразни „ нелечими “ болести единствено с ръцете си. Обяснява, че колкото по-рано се обърне човек към нея за помощ – толкоз вероятността да му помогне е по-голяма. Лекувала е разнообразни контузии, болки в ставите, даже счупени кости бързо са заздравявали след намесата й. Премахвала е късогледство, дори е избавила стара жена от диабет. Помагала е на хора в Гърция и Македония.
Аптекарката е майка на четири момчета, две от тях близнаци. По стичане на събитията

първият й пациент е един от близнаците й


който се ражда с церебрална парализа и до 3-годишна възраст лекарите не могат да му оказват помощ. Галина взема решение да опита други способи и го води при биоенерготерапевт в пазарджишко село, който го лекува с ръцете си. Наблюдава деликатно какво прави той. Още след първия сеанс се вижда резултатът от лекуването и детето се раздвижва. До този миг аптекарката не е прилагала своята заложба да лекува.

Когато се прибира вкъщи с едното си дете, заварва втория близнак с висока температура, която не спада от медикаменти. Тогава нещо й подсказва да тества силата на ръцете си, както оня врач. Като фармацевт знае, че центърът, който контролира телесната температура, е в главата. Поставя ръцете си над главичката на сина си и усеща ответна реакция на тялото му върху пръстите си. Само след 5-10 минути вижда, че червенината по бузките на сина й избледнява, а температурата постепенно стартира да спада. Това се оказва дебютът в лечителската й процедура. След два часа още веднъж ревизира по какъв начин е синът й, който към този момент спи умерено. Въпреки това му прави втори сеанс, а на сутринта – още един. Детето се разсънва крепко и тя спокойна го завежда на детска градина. Това я окуражава и от този миг нататък стартира да лекува сама децата си. Успява да изцери и първия близнак от церебралната парализа. За себе си споделя, че

не е пила и хапче през живота си


Започва да оказва помощ и на други хора. Отървава от диабет стара жена, която 25 години била на инсулин. Тя имала още проблеми с щитовидната жлеза, както и други съпътстващи болести. Това постанова по-дълго да работи с нея, а силата всичко излекувала. „ Някои хора идват с болки в крайници да вземем за пример, само че те не знаят, че са заболели сърцето и бъбреците им, а силата стартира да лекува изборно това, което първо би трябвало да се балансира, и тук лечителят няма интервенция, той се явява единствено неин проводник, разкрива тънкости аптекарката. – Енергията поетапно почисти всичко при тази стара жена – жлъчка, черен дроб, панкреас, бял дроб. Сега е на 87 години и спря инсулина. “

Интересни неща се случват, до момента в който Галина лекува млада жена, паднала в шахта. Цялата натъртена и натрошена, тя не можела да върви. Лекували я разнообразни травматолози, желали даже да й отрежат крайници. Случайно се обръща за помощ към Галина. Докато тя я лекува, за първи път в практиката й се явяват

три странни същества със зелени маски


които стартират да сгъват краката на момичето много пламенно, по чудноват метод, като че ли й вършат гимнастика. Час и половина работят с нея, а Галина стои в профил и ги следи втрещена. След тази мистична терапия момичето се възвръща изцяло. Лечителката не може да изясни появяването на невероятните създания. Смята, че сходни чудеса се случват с хора, които заслужават да бъдат излекувани. Загадъчните помощници, които Галина назовава учители, й се явяват единствено още два пъти по-късно, при други случаи.

Преди време лечителката е на отмора в Поморие, където сервитьорка споделя, че майка й е болна и е много зле. Галина предлага помощта си. Оказва се, че болната е на легло, има и проблеми с черния дроб. След втория сеанс дамата пожелава да стане и да изпрати лечителката. Дъщеря й се възпротивява, само че болната се надига и като се подпира на патерицата си, стъпва на крайници. Успява в действителност да изпрати Галина пред сюрпризираната си щерка.

Преди 4-5 години феноменът лекува жена на шейсет и няколко години с болки в дясната колянна става, която затруднява придвижването й. След първите три сеанса прохожда обикновено. За да се увери изцяло, че болката е изчезнала, се качва до 5-ия етаж на кооперацията пешком. На идващия ден по време на сеансите си пожелава на няколко пъти да се оправят и очите й. И в действителност, след лекуването маха очилата си, които е носила 40 години.

През 2014 година млада рускиня се обръща за помощ към Галина. Има миома на матката, само че желае да забременее и да роди. При диагностиката се оказва, че миомата е много огромна и аптекарката се тормози да й каже. Докато й прави сеанс, рускинята споделя, че мечтае за щерка. В този миг Галина получава информация – мъжки тембър звучи в ухото й и на съветски й споделя, че дамата ще роди близначки. Толкова се изненадва, че не го оповестява незабавно на рускинята. Мисли си, че по този начин й се е сторило. След малко гласът още веднъж повтаря, че младата жена ще има две девойки. Чак тогава Галина й споделя за случилото се. Рускинята признава, че в рода на колегата й в действителност има близнаци.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР