Когато бушуващ пожар избухна в ранчо близо до Айдахо, Жанет

...
Когато бушуващ пожар избухна в ранчо близо до Айдахо, Жанет
Коментари Харесай

Мистериозна фигура се явила сред огъня, а ранчото по чудо било спасено от пожар

Когато вилнеещ пожар избухна в ранчо покрай Айдахо, Жанет и Брус Емпи се приготвили за най-лошото. Изглеждало несъмнено, че пожарът, който погълнал повече от 50 000 акра, ще унищожи изцяло ранчото на фамилията.

Все отново вярното семейство се молело за Божия интервенция. И освен че тяхното имущество беше пощадено по знамение, само че и сходна на ангел мистериозна фигура се появила в дима!

Снимката нагоре е направена от Брус по време на пожара, до момента в който се насочва право към фамилното им ранчо. Жанет нарекла фотографията „ Пожарникаря-закрилник “ и тя станала вирусна във фейсбук.

А за семейство Емпи мистериозната фигура, която може да се види в дима, единствено удостоверява, че имуществото им е било пощадено с помощта на Бог и Неговите ангели!

„ Съпругът ми и синът ми се качиха в ранчото в понеделник вечерта, откакто научиха, че пожарът е прескочил „ Bone Road “ и се е насочил към нашето място “, споделя по-късно Жанет. „ Пожарникарите се появиха и споделиха на брачна половинка ми, че колибите ще бъдат изгубени и от съображения за сигурност, той би трябвало да напусне. “

След това Брус и синът му се изкачили до скалата с аспект към ранчото, примирени с обстоятелството, че нямат различен избор, с изключение на да гледат по какъв начин гори. Докато фамилията очаквало да загуби всичко, те въпреки всичко се молели за друг резултат.

На молитвите им било отговорени на идната заран! Когато се върнали да ревизират ранчото, разкрили, че огънят не е засегнал нищо от имуществото.

„ Колибите не са изгорели! Те са избавени! “ – споделила Жанет.

Но заплахата още не била отминала. Ветровете се усилила и пламъците почнали да бушуват още веднъж. Жанет получила известие, че пожарът е единствено на 15 фута от тяхната кабина.

И по този начин, фамилията още веднъж се помолило. И парцелът още веднъж бил пощаден по знамение!

„ Има оазис в средата на цялата тази изгорена земя “, обяснила Жанет. „ За мен – това е знамение. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР