Когато БСП даде червен картон за управлението на Бойко Борисов,

...
Когато БСП даде червен картон за управлението на Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Красимир Янков: БСП може да се мобилизира в кратки срокове

Когато Българска социалистическа партия даде червен картон за ръководството на Бойко Борисов, това беше първият подтик на "Сбогом, ГЕРБ ". Българска социалистическа партия се разграничи от идването на Борисов, още в първия му мандат. Ние действаме съгласно връзките, които взимат груповите ни органи. Винаги сме избирали на конгрес ръководителят на партията, сподели депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков в предаването "Беновска пита " по Канал 3.

Аз съм "за " да не се избират решенията в партията еднолично. Има информация, че се трансформира устава, само че до този миг не е обсъждана такава тематика. Не е подложен въпросът дали ръководителят да се избира от Националния ни съвет. Искам да разясня тематиките, които сложи Корнелия Нинова през медиите. Имаше позиция, която изрази еднолично решение. Стилът и методът на работа са наранени в тази позиция. Еманация на жанр и метод на работа е решението за основния редактор на "Дума ". Мнозинството взе решение да се причисли към тази позиция и да се опълчи към едноличното му назначение, съобщи Янков.

На съвещанието на Националния съвет беше подкрепена тезата, че Българска социалистическа партия би трябвало да употребява целия си потенциал и се прикани разсъдъкът да надвива при решенията. Всички определени да съставляват Българска социалистическа партия в управлението на Националния съвет са част от тези, които могат да вземат решения на база опита, който имат. Аз съм последовател на това да се вземат решенията след чуването на отзиви безапелационен беше Янков.

Това, което беше изведено от Корнелия Нинова за коалиция с ГЕРБ - тя сподели, че тя е гарантът да не стане такава коалиция, само че не е по този начин. Позицията е на Българска социалистическа партия и гарантът не е тя, а аз. Това не може да бъде употребявано за кавги. Второто нещо беше за смяна на устава. Не знам от какво тя се тормози. Българска социалистическа партия има подготвеност и създава политики, сподели още депутатът от Българска социалистическа партия.

Когато Българска социалистическа партия употребява целия си потенциал, може да бъде опция на ГЕРБ. Ние бързо можем да се активизираме. Зависи от управлението и хора, които ще се приготвят за изборите. Ние се готвим и с политики и с оферти на жители. Можем да бъдем подготвени в къси периоди, тъй като ние считаме, че това ръководство не е отговорно, съобщи Красимир Янков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР