Когато Борисов губи, винаги хвърля оставка, за да спечели пак.

...
Когато Борисов губи, винаги хвърля оставка, за да спечели пак.
Коментари Харесай

Октай: Борисов е поставен в изключително тежка зависимост и трябва да слуша

Когато Борисов губи, постоянно хвърля оставка, с цел да завоюва отново. Така е откогато го познаваме. Но в този момент това държание се промени. Той знае, че губи от тази обстановка. Т.е. той е подложен в извънредно тежка взаимозависимост и би трябвало да слуша по-силните. Обикновено такива типажи не се тормозят от такива неща като фотоси с пари, оръжия. Голямата драма е, че той е сниман по какъв начин " спинка " в леглото беззащитен, от това е уплашен. Така че той освен " спинка ", само че би трябвало и да " слушка ". Това сподели политическият анализатор Осман Октай в ефира на телевизия 7/8.

" Тези, които 41 дни са на площадите и непрекъснато някой ги нервира, подиграва се с тях, в допълнение нажежава ситуацията. Нещата не са добре. Всеки, който подпише тази нова Конституция, има семейство, има фамилия, хората ги знаят и ще ги заградят ", разяснява Октай.

" Аз чакам още по-драматични провокации против младежите от митингите. Борисов с това, което прави, трансформира цялата страна в пленник. Те нарушават основите на страната, не просто за някаква си спекулация ", уточни той.

" Когато Борисов губи, постоянно хвърля оставка, с цел да завоюва отново. Така е откогато го познаваме. Но в този момент това държание се промени. Той знае, че губи от тази обстановка. Т.е. той е подложен в извънредно тежка взаимозависимост и би трябвало да слуша по-силните. Обикновено такива типажи не се тормозят от такива неща като фотоси с пари, оръжия. Голямата драма е, че той е сниман по какъв начин " спинка " в леглото беззащитен, от това е уплашен. Така че той освен " спинка ", само че би трябвало и да " слушка ", разяснява Октай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР