Когато бедността влезе през вратата, любовта излита през комина, са

...
Когато бедността влезе през вратата, любовта излита през комина, са
Коментари Харесай

Бий ме, обичам те: Посяга ли Християн Гущеров на жена си Светлана?

Когато бедността влезе през вратата, любовта излетява през комина, са споделили старите
хора. Потвърждение на националната мъдрост дава младото сем. Гущерови, което поради финансови неволи и просрочени ипотеки беше изгонено от първокласната си вила в полите на Витоша.

Комшии на разорените баровци алармираха, че преди ден в изблик на гняв, Християн скочил да млати Светлана, настояват от crimesbg. Той я извлякъл за косата от у дома полугола, принуждавайки я да лази по земята и да му лиже подметките. Грозната сцена се озвучавала от нечленоразделни крясъци в дребните часове на нощта. Гаврата била прекъсвана от звучни плесници, които шишкото стоварвал където свари по мършавото тяло на жена си, наричайки я с прилагателни, които ще премълчим от благовъзпитание.

Най-шокиращ бил фактът, че манекенката, която му роди три деца, не смеела да гъкне, макар зверското страдалчество и оскърбление, на което Гущеров младши я подложил. Панаирът разумно събрал по прозорците половината махала, а не след дълго пристигнала патрулка да усмири развилнелият се като глиган хулиган. Часове откакто Християн и жена му се прибрали у дома, на местопроизшествието можели да се видят отскубнати кичури руси екстеншъни и части първокласна коприна от нощницата на Светлана.

Каква е повода за среднощната кавга не излиза наяве, само че клюкарите се обзалагат, че госпожа Гущерова го е отнесла поради направена скъпа покупка. Друга версия гласи, че Християн набарал в телефона на благоверната си чатове, в които тя се жалва на приятелки от безконечното му пиене и първи проблясъци на полова импотентност. За в този момент не излиза наяве дали някогашната плеймейтка не е почнала да се заиграва настрана и по този начин да си е навлякла гнева на затлъстелия брачен партньор. Със сигурност обаче основен провинен за фамилното злощастие са немотията и борчовете, налегнали ненадейно клана Гущерови.

От нова година Светлана и Християн са принудени да се свиват в надалеч по-маломерен парцел, заедно с трите деца и тъщата. Паричните неуредици и насилствените икономии разумно изострили връзките в двойката и кавгите посред им към този момент са всекидневие. Дали бракът им ще издържи на тестването, времето ще покаже.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР