Когато бъбреците не са в състояние да елиминират пикочната киселина

...
Когато бъбреците не са в състояние да елиминират пикочната киселина
Коментари Харесай

Те Знаят! Мощна Индийска Смес От Български Продукти Изсмуква Подаграта

Когато бъбреците не са в положение да отстраняват пикочната киселина от човешкото тяло, кристалните формирания се оформят и подават към ставите. Според специалистите, най-честите признаци при подагра са: неочаквана болежка в ставите, стопляне, дисторция, мъка при досег и зачервяване на ставите.

Има доста способи посредством който пикочната киселина може да бъде отстранена от тялото и това да усъвършенства здравето ви.

Ето какво би трябвало да извършите – преди всичко, би трябвало да измененията вашата диета! Яжте повече пресни плодове и зеленчуци, постно месо, морски блага и непреработени храни. Освен това би трябвало да се понижи потреблението на модифицирани захари, като да вземем за пример високо фруктозен царевичен сироп, храни с високо наличие на наситени мазнини и алкохол. Пийте доста вода! Водата поддържа тялото ни хидратирано и това оказва помощ в процеса на детоксикация.

Но дано се върнем към нашия домакински лек! В тази публикация ние ще ви покажем по какъв начин да го извършите. Преди това една забележка: този домакински лек е доста просто и елементарно да се направи. Ползвайте единствено пресни артикули и не заменяйте джинджифила с прахообразен.

Необходими артикули:

1 ананас
1 чаша сок от череши
1 до 2 супени лъжици куркума на прахуляк
3 до 4 супени лъжици настърган джинджифил
Мед (за подслаждане)

Приготвяне:

Ананасът се обелва, нарязва се на части и се пасира. Добавят се и другите артикули и още веднъж се пасира.

Така получената примес се съхранява в ледник, написа lekuva.net. Пие се по една чашка от кафе преди хранене. Колкото по-често го вършиме, толкоз по-добри резултати ще имате. Този домакински лек за подагра може да се употребява в България единствено по време на черешовия сезон. Така че тогава може да го пиете на воля.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР