Когато Алия Иглесиас беше хваната да пие в гимназия в

...
Когато Алия Иглесиас беше хваната да пие в гимназия в
Коментари Харесай

Училищата използват технологии за наблюдение, за да хващат ученици, които пият, като примамват някои със сурови наказания

Когато Алия Иглесиас беше хваната да пие в гимназия в Тексас, тя не осъзнаваше какъв брой доста може да бъде отнето от нея.

Внезапно останалата част от нейния опит в гимназията беше заплашен: като президент на ученическия съвет, ролята й на капитан на дебатен тим и вървене на дипломирането. Дори стипендиите й в колежа бяха изложени на риск. Тя беше изпратена в районното различно учебно заведение за 30 дни и й споделиха, че може да бъде повдигната наказателни обвинявания.

Както хиляди други възпитаници в цялата страна, тя беше уловена от съоръжение за наблюдаване, което учебните заведения са конфигурирали, с цел да се оправят с електронните цигари, постоянно без да осведомят учениците.

Училища в цялата страна са вложили милиони долари в технологията за наблюдаване, в това число федерални пари за незабавна помощ против COVID-19, предопределени да оказват помощ на учебните заведения през пандемията и да оказват помощ за академичното възобновяване на учениците. Маркетинговите материали означават, че датчиците, на цена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР