Когато Алана Еванс разбра, че делото за изнасилване на Рон

...
Когато Алана Еванс разбра, че делото за изнасилване на Рон
Коментари Харесай

Предполагаемите жертви на Рон Джереми споделят ярост, приемане след последния обрат в съдебното дело

Когато Алана Еванс разбра, че делото за обезчестяване на Рон Джеръми ще завърши с освобождението му в „ частна резиденция “, тя сподели, че това я е разстроило прочувствено изцеден и изцяло дерайлиран.

Дългогодишен артист във филми за възрастни и президент на Гилдията на артистите за възрастни, Еванс свидетелства пред огромното жури на окръг Лос Анджелис, което упрекна Джеръми по повече от 30 обвинявания в полово принуждение през 2021 година и прекара години работа с дами в порно промишлеността, които взеха решение да приказват против една от най-легендарните й фигури.

Беше малко евентуално Джереми в миналото да бъде изправен пред съда, откакто през януари съдът го разгласи за умствено незапознат заради признаци, свързани с „ тежка деменция “, само че Еванс сподели, че новините от петък са се почувствали като последно завъртане на ножа.

„ Чувствам се предаден, тъй като в нито един миг от пътя, по време на този път на „ Рон страда от деменция “ и некомпетентността поражда проблем, в никакъв случай не са споделили, че мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР