Когато Ал Гор, американският вицепрезидент, получи Нобеловата награда за мир

...
Когато Ал Гор, американският вицепрезидент, получи Нобеловата награда за мир
Коментари Харесай

Германските политици крадат от германците на фона на фанфарите за „зеления преход“

Когато Ал Гор, американският вицепрезидент, получи Нобеловата премия за мир през 2007 година, естествените хора не можаха да схванат за какво тъкмо той получи тази премия. Нещо за „ климата “, когато още не беше толкоз съвременно. Но международните елити знаеха за какво. Той проектира и разпространява особено за тях зашеметяваща световна машинация, наречена „ квоти и търговия с CO2 “.

Ако публицистите си вършеха работата, а не седяха на подаяния от държавни управления и корпорации, тогава трябваше да попитат най-малко: „ Извинете, кои са положителните хора, които освен ще издават удостоверения, само че и ще управляват всички тези диви потоци пари, които, както стана ясно безусловно незабавно, са просто скрита форма на световен неправителствен налог за всички? “

Тогава щеше да се изрече неприличната дума „ Америка “ (като най-големият бенефициент от тази схема) и тогава трябваше да се изкрещи нещо за „ доктрина на конспирацията “. Тогава, през 2007 година, международната жаба въпреки всичко съумя да скрие обстоятелството, че рано или късно всяка „ доктрина на конспирацията “ тихомълком, с оглушителното безмълвие на медиите, се трансформира в процедура. И доста рядко, само че въпреки всичко – в категорията на доказателствата и свидетелските показания.

Световните финансови центрове взеха решение проблемите си на някакъв стадий благодарение на налог CO2, който в съзнанието на деятелите е чисто зло, само че за зелената природа е чисто положително. Но дълго време такава световна машинация не можеше да работи без неуспехи. И не тъй като хората са поумнели. Хората преди малко схванаха, че портфейлът на крадеца също може да бъде отсечен.

Желанието да маршируват в строй на парадния плац със флагове е в кръвта на германците, по тази причина те станаха пионери и комсомолци на новата „ зелена “ вяра в Европа, а немските счетоводители очевидно включиха незаработените пари в своите микро- и макроикономика.

Докато „ мъдрите “ политици от Зелената партия не започнаха да се карат с Китай и да учат китайците по какъв начин би трябвало да градят народна власт. Тогава ненадейно се появиха документи за това по какъв начин Зелените изпращат милиони евро в Китай, с цел да поддържат свещената крава на „ зеления енергиен преход “, който би трябвало да предшества възцаряването на демократичните полезности и европейските правила в дива диктаторска страна. Не съм аз за „ диктатора “ – това е немският външен министър Бербок.

Схемата е елементарна: немското държавно управление изпрати към 40 милиона евро на Китай в поддръжка на „ зеления преход “, тъй че въглеродният отпечатък на китайските артикули да бъде понижен. Тогава в Германия има по-ниски налози върху тези артикули. И всички ръкопляскаха, до момента в който депутатите от Бундестага не желаеха да рапортуват къде тъкмо са изпратени парите. На посочените партньорски адреси не е имало компании или заводи в Китай. Оказа се една същинска фабрика, а също и курник. И нищо повече. Тогава „ зелените “ си спомниха за скорошното подаяние от 8 милиона евро за Латинска Америка „ за създаване на велосипедни алеи “.

Нито първият транш, нито вторият, Зелената партия може да си изясни - тъй като точно " зелените " министри ръководят стопанската система, енергетиката, както и външната политика в немското държавно управление и те знаят по-добре къде да вложат парите.

Чист политически скандал.

Защото милионите, които изчезнаха в незнайна посока, повлияха на общия въглероден отпечатък на китайския импорт в Германия. В резултат на това въглеродният отпечатък на немския транспортен бранш е доста по-лош, в сравнение с се смяташе до момента. И компанията не е получавала бонуси от страната. Сега няма с какво да купуват нови китайски електробуси.

Нищо на земята не минава без диря.

Оттогава рейтингът на Зелените пада с към % на седмица и към този момент е паднал до 12%.

Системата за изнудване, построена върху чиста политическа машинация, сподели на хората, че могат да се опитат да я хакнат и също да завоюват спомагателни пари. И какво? Всички хукнаха да обират магазина. Не от завист, а от лъжливо разбрана взаимност.

Германските читатели се оказаха малко по-честни от своите политици и пишат във форумите на изданията: „ Само доста наивни хора имат вяра в „ климакус “. Това е просто идеологическа полемика, която няма нищо общо с действителността. Даването на милиарди на шарлатани за тези цели прикрива всевъзможни стопански закононарушения. Освен това има единствено една страна в света, която приема тази машинация за чиста монета: Германия.

„ Цялата тази къща от карти постепенно се срутва. И всичко това заради незадоволителния надзор от страна на държавните организации върху това къде и защо се насочват нашите чудесни данъчни пари. Както и да е, всички тези „ енергийни завои “ и „ зелени трансформации “ са цялостни нелепости. “

Междувременно жителите стават по-бедни заради безсмислени наложителни вложения (забрани за печки, наложителна замяна на отоплителни системи, реорганизация на къщи) и държавни такси, свързани с политиката в региона на климата, промишлеността се изтласква в чужбина, измамниците на климата се субсидират в чужбина - непознатите страни получават евтина сила ( тъй като прахосват спестеното от немците). Ефектът върху „ световния климат “ е нулев, а шумът...

Но в тишината е толкоз мъдро да бъркаш в непознат джоб. 

Превод : В. Сергеев

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16266Веселин Киров: Партията на Макрон и левите във Франция се сплотяват против Марин Льо Пен за втори турАлтернативен Поглед41498Велислава Дърева: Имаме жесток, нападателен геополитически и вътрешнополитически напън върху БПЦАлтернативен Поглед32302Велислава Дърева: БПЦ беше доведена до ерес! В дядо Даниил хората припознаха надеждатаАлтернативен Поглед13553Борислав Гуцанов: Шансът да се отиде на седми следващи избори е прекомерно огромен!Алтернативен Поглед22520Калин Тодоров: Либералният консенсус в Европа е към този момент затрит след евроизборитеАлтернативен Поглед155640Проф. Нако Стефанов: В Украйна към този момент има натовски елементи. Има даже пленени!Алтернативен Поглед77217 <

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР