Когато 3-годишно дете ви каже, че помни предишния си живот

...
Когато 3-годишно дете ви каже, че помни предишния си живот
Коментари Харесай

Зловещо! Дете помни предишния си живот и къде е било убито

Когато 3-годишно дете ви каже, че помни предходния си живот и знае къде е заровено, надали ще се изненадате доста. Все отново тяхното въображение е безгранично и всеки ден ги води на чудни места, известни са и игрите им с мислени другари. Но щом момче на три години в региона на Голанските възвишения, покрай границата на Сирия и Израел съобщи, че е било убито с секира в предходния си живот и уточни точното мястото, където е заровено, става меко казано необичайно, пишат thespiritscience.net.
Детето демонстрира на хора от селото къде килърът е погребал тялото му и за удивление на всички те откриват скелет там. Освен това момченцето показва, къде може да бъде намерено оръжието на убийството, и откакто разкопават мястото намират брадвата там.
В книгата си "Децата, които са живели преди: Прераждане през днешния ден " немският терапевт Трудз Хардо споделя историята на това момче, дружно с други истории за малчугани, които наподобява помнят предишния си живот с тествана акуратност. Историята на 3-годишното момче е била забелязана от доктор Ели Лаш, прочут с приноса си за развиването на здравната система в Газа. Благодарение на Д-р Лаш, който умря през 2009 година, тази поразителна история стига до Хардо.
Момчето e от етническата група на друзите и в неговата просвета прераждането се приема като факт. Но даже и у нас, където на прераждането не се гледа като на нещо несъмнено, неговата история има силата да ни накара да се замислим.
Момчето е родено с дълго, алено родилно леке ​​на главата му. Друзите имат вяра, че рожденните белези са свързани с контузии в отминалия живот, което е още едно доказателство, че спомените на детето са достоверни, защото то е обяснило, че е било убито от удар в главата с секира.
В селото пък, локален мъж твърди, че момченцето е било изчезнало преди четири години и че неговите близки са мислили, че се е изгубило във враждебните територии наоколо, както постоянно се случвало.
И в този момент настръхваме...
Момчето помни също и цялостното име на килъра му! То е изправено пред индивида, който го е умъртвил в предишното си! Лицето на килъра побеляло, само че той към момента отричал за закононарушението. След като детето показало мястото, където е заровено тялото и е намерено и оръжието, с което е осъществено зверството, килърът признава виновността си. Д-р Лаш участва на целия развой и свидетелства за тази невероятна история.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР