Кога за последно чухте какво се случва около вас с

...
Кога за последно чухте какво се случва около вас с
Коментари Харесай

Тайнствени пътувания из София разкриват неподозирани гледни точки на познатите ни улици

Кога за последно чухте какво се случва към вас с цялостно осъзнаване? Кога за последно разгледахте в цялостен подробност някое цвете или плод? Или се разходихте в цялостно успокоение, нехайно и с лекост?

Театърът на сетивата демонстрира друга позиция на нормалните софийски пейзажи. Той съставлява групови разходки на групи от най-много 12 души, които в продължение на няколко часа се отдават на търсенето на поетичното измерение на живота. 

Сетивните градски пътувания се случват на авансово избрани дати, а маршрутът им е загадка, която се разкрива единствено на пътуващите. В взаимозависимост от маршрута си траят сред 2,5 и 4 часа.

Повече информация и записвания можете да откриете на уеб страницата на " Театър на сетивата София ". Допълнителни указания и мястото за среща ще бъдат изпратени по имейл единствено на записалите се.

„ Целта ни е да превърнем Сетивните градски пътувания в нещо като градска леганда, която да предизвика хората да претърпяват града по нов метод “ – споделят основателите Михаил Димов и Златина Толева, създатели и откриватели по природа, които работят със осезателен спектакъл от повече от 10 години – „ Започнахме този план при започване на април 2017 година и досега повече от 200 души ни се довериха да им покажем града от друга позиция, като се отпуснаха в тишина и се оставиха сетивата им да ги водят. “

Предстоящите дати за „ Театър на сетивата София “ пътувания са 14, 16, 28 и 30 септември. 

Кои са „ Театър на сетивата София “

„ Театър на сетивата София ” е пионер в основаването на спектакли от типа „ спектакъл на сетивния лабиринт ” у нас от 2010 година насам.

Това са необикновени, интерактивни прекарвания, провокиращи всички сетива, в които основен воин е самата аудитория. Всеки един от спектаклите на “Театър на сетивата София ” има друга тематика и се случва в необикновени пространства – изоставени заводи, запустели читалища, музеи, молове, бизнес здания или естествени места.

Темите и наличието на другите спектакли са тясно свързани с подтекста, заложен от пространството и момента на основаването им, както и от груповата динамичност на креативния екип.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР