Кога за последен път си мечтал да тръгнеш на епично

...
Кога за последен път си мечтал да тръгнеш на епично
Коментари Харесай

Shell използва компютърната игра Fortnite за реклама сред младежите

Кога за финален път си мечтал да тръгнеш на епично странствуване с автомобила си с мотор с вътрешно горене?


Гигантската петролна корпорация стартира да се насочва към младежите с акцията „ Shell Ultimate Road Trips “, в която се включва хитовата видеоигра на Epic Games " Fortnite ".

Кампанията е част от по-широка самодейност за продажба на по-младите генерации на " новия първокачествен бензин " на Shell. Извън извънредно известната режим в играта Battle Royale, корпорацията също по този начин популяризира продукта в Twitch, TikTok, Instagram и YouTube, оповестява " The Byte ".

В доста връзки това е леко завоалиран опит да се завоюва по-младото население от страна на една от най-големите петролни компании в света - тъкмо по времето, когато вместо това би трябвало да насърчаваме всяка жизнеспособна опция.

Обгазени

Въпреки че човечеството е изправено пред провокирано от изменението на климата злополучие, улеснено от изгарянето на изкопаеми горива – действителност, която сигурно не е прелетяла през главите на по-младите хора – Shell удвои производството на природен газ и нефт тази година, което към този момент докара до връх облага за компанията през предходната година, съгласно " Блумбърг ".

Като част от прокарването на своя „ нов и усъвършенстван “ първокачествен бензин, Shell спонсорира известни геймъри във Fortnite. Новото преживяване се показва в това играчи да зареждат резервоарите си във виртуални бензиностанции Shell.

„ Покорете нови пътища и отидете тук-там, на които в никакъв случай не сте били “, гласи публично известие на акцията.

Но дали самодейността в действителност ще завоюва играчите, остава да забележим. Изследванията демонстрират, че множеството младежи са мощно загрижени за изменението на климата, във феномен, който от ден на ден се назовава " климатична тревога ".

Разбира се, тези страхове надалеч не са неоснователни, защото световните температури се повишават с ускоряващи се и неумолими темпове.

Все отново не всяко дете, което играе Fortnite, е изцяло осведомено за международните процеси. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР