Кога за последен път получихте признание от шефа си за

...
Кога за последен път получихте признание от шефа си за
Коментари Харесай

Колко е важно да ти кажат браво?

Кога за финален път получихте самопризнание от шефа си за добре свършена работа? Би било добре, в случай че можете елементарно да се сетите за неотдавнашен образец, само че за жалост данните от ново изследване в Съединени американски щати демонстрират, че двама от трима чиновници не считат, че получават поредно самопризнание на работното място.

Получаването на самопризнание на работното място оказва помощ на чиновниците да усещат, че компанията цени тях и техния принос. Според Gallup, когато признанието е поднесено откровено и свястно, има пет пъти по-голяма възможност чиновниците да изградят мощна връзка с културата на компанията, в сравнение с при липса на самопризнание. Вероятността да бъдат с работата си пък е четири пъти по-голяма.

Може да бъде изключително мъчно да останете стимулирани в работата си, когато не се чувствате ценени. Не бива обаче да позволявате на неналичието на самопризнание да ви попречи. Дори и да решите, че скоро е време да си намерите нова работа, ще би трябвало запазите мотивация за ролята, която изпълнявате сега. Ето няколко метода да го постигнете:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР