Кога ще се разследват сигналите, които ние сме пускали, сигнала

...
Кога ще се разследват сигналите, които ние сме пускали, сигнала
Коментари Харесай

Биляна Петрова: Никой не иска да разследва репресите срещу нас

Кога ще се проверяват сигналите, които ние сме пускали, сигнала за опасност за ликвидиране против мен. Искаха да настоявам, че съм броила парите в заведението, тъй като в противоположен случай няма да видя детето си. Не знам до арменския поп ли да пиша към този момент? Защото всички работят против нас, само че никой не желае да проверява кой нас ни проверява и тормози?
Това показа наказаната на първа инстанция на 15 години отнемане от независимост поради пожелан рушвет Биляна Петрова пред бТВ.

Тя разясни, че това не е дефинитивна присъда и към момента не е влезнала в действие. " Продължаваме нататък. ", съобщи Петрова, която е под домакински арест и беше в студиото след особено позволение от съда да напусне дома си за 4 часа и да взе участие в това изявление.

" Една година продължава този сюжети. Не мога да кажа, че не ми се отразява всичко това. ", сподели още при започване на диалога Петрова.

По думите й продължава и сагата с административните бъркотии със наследника на Иванчева на кметския стол в регион " Младост " след задържането им. На първа инстанция е доказано като незакономерно отстраняването на Петър Кърдижилов, който Иванчева е показала като собствен заместител.

Поводът Петрова да има опцията да диалект пред бТВ е поискано право на отговора откакто преди една седмица при присъединяване си в същото студио Александър Ваклин, който е главен очевидец против двете някогашни кметици разгласи, че спи умерено и, че е приключил това което е трябвало да се свърши.

Петрова разяснява СРС-та, които са признати от съда, само че на им е обърнато внимание. В тях самият Ваклин разяснява на една от срещите, когато си приказват с Дюлгеров, за опцията да ги " закарат на Витоша ", което е опасност за физическа кавга с тях.

Според различен диалог, станал прочут по време на делота Ваклин е коментирал, че " Борисов и Цветанов бъркат, че я търпят, в случай че я карат по този начин София ще се изпълни с Иванчеви ", добави още Петрова.

По думите й съдът на две три места твърди в претекстовете си, че Ваклин не приказва истината. Съдът споделя,че е тревожно, че Ваклин не си спомня с кой е приказвал за 15 хиляди лв., както и че има разлика в изказванията на Ваклин и служителят на ДАНС. Над 50 пъти Ваклин е излъгал още от досъдебната фаза. " От къде има тези парите Ваклин? Той няма такива приходи и не заплаща налози. Защо това не се ревизира? ", попита Петрова.

Не се усещам отговорна, ни то аз, нито доколкото знам Иванчева, не сме желали рушвет за нас или за който и да било различен, сподели най-после Петрова.

Тя разяснява още, че против Петър Кърджилов и Ирен Савова се повдигат обвинявания. Кърдижилов ще би трябвало да дава отговор пред съда тъй като е реагирал прочувствено в залата и е извикал " Мафия " след произнасянето на присъдата която изпраща Иванчева за 20, а Петрова за 15 години в пандиза.

На въпрос дали това, което споделя не е информация, кято е единствено по делото, Петрова сподели лист на 131 получатели, до които Специализирания съд е изпратил на имейл с цялостните претекстове на съда, в които има персоналните данни на всички. " Това е жестоко нарушение на законите. ", зави Петрова и добави, че са сезирани институциите и за това нарушаване на правата им съгласно Закона за отбрана на персоналните данни.

" Вече търсим за част от репресиите против нас правата си в Страсбург. Продължаваме да имаме нови и нови учредения, за които ще има нови каузи. За страдание неоправдателни присъди против България ще се заплащат от всички българи, а не от хората които са нарушили правата ни ", сподели Петрова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР