„Кога ще протестираме заедно?“. Това написаха в профила си във

...
„Кога ще протестираме заедно?“. Това написаха в профила си във
Коментари Харесай

„Системата ни убива“: Кога ще протестираме заедно?

„ Кога ще протестираме дружно? “. Това написаха в профила си във Facebook от „ Системата ни убива “.

Те споделиха пост на журналиста Тодор Беленски в деня, в който изтече запис на премиера Кирил Петков на среща с превозвачите, на който се чува по какъв начин той наскърбява доста служители на реда, че имат ТЕЛК-ове.

Ето какво написа Беленски по въпроса:

„ Записът на Петков с превозвачите е доста индикативен, че той към този момент губи почва под краката си. Избликът на нерви е очевидна проява на беззащитност. Падането му е въпрос на малко време. Действията на превозвачите обаче чудесно демонстрират за какво нищо не се получава при нас. Щели да вършат митинг. И вие ли?

Гражданските организации стачкуват сами. „ Възраждане “ и те. Майките от „ Системата ни убива “ стачкуват сами, служителите на реда и те. Няма да стане по този начин, другари. Ако всички протестирате дружно, нещата към този момент се трансформират. Докато всеки гони единствено персоналните си цели, няма да има систематична смяна. След Бойко, пристигна Киро, след това може да е Стефан, Гошо или Пешо, само че нищо няма да се промени. Защото всеки гледа себе си, а нямаме чувство за нация.

Затова и през днешния ден на военните демонстрации вземат участие американски военни, но на тези в Съединени американски щати не вземат участие български. Затова тук има Била, Кауфланд, Лидъл и всевъзможни непознати вериги, а наши на запад няма. А другояче си приказваме за партньорство, единствено дето не по този начин се назовават връзките сред ездача и яздения. Затова ще ни експлоатират непознати корпорации и родни продажни изедници. Докато гледаме все „ аз “ да съм добре, а „ Ние “ съществува единствено в учебниците по литература и от време на време по история, оправията и тя ще в такава. Фалшиво харвардска. Та по този начин.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР