Кога се изниза и тази година? Трудно ни е да

...
Кога се изниза и тази година? Трудно ни е да
Коментари Харесай

2021 – годината на звездните раздели, новите риалити звезди, ринопластиките и един Занзибар

Кога се изниза и тази година? Трудно ни е да повярваме, само че имаме възприятието, че сме заседнали в 2020 година, и нищо ново не се е случило. Е, това не е напълно по този начин, тъй като през 2021 година, несъмнено имаше някои събития, които извършиха времето ни със смях, страдание и даже сълзи. Ето една дребна част от топ събитията в света на богатите и известните, с които се отличи годината.

Звездните раздели

2021 година, беше годината на разделите. Грозните кавги на Джулката и Илиян Найденов бяха черешката на тортата и несъмнено закриха годината със скандал №1 в света на родните инфлуенсъри. Цялата история беше супер грозна, само че няма по какъв начин да не оглавява класацията в тази част. 

Преди ДжулИяни да се разпаднат като инфлуенсърска двойка, други известни българи сложиха завършек на връзките си. Златка Димитрова и Кирил Танев бяха едни от първите, Стела и Sandeff също прекратиха връзката си. Певицата Симона Загорова и половинката ѝ Даниел Милушев бяха другата световна двойка, която постави формален завършек на връзката си. Певицата сподели обаче, че двамата ще се грижат дружно за новородената им щерка Галина, която още няма годинка.

Виж още: Кремена от " Игри на волята " най-накрая реши и предприе значима стъпка, с която ще промени много 

Нос ли бе да го оплашеч, бариера изкривена дебне отвред...

Хайлайфът в България пощуря по една промяна тази година - ринопластиката. Нос след нос... по този начин изглеждаше ситуацията с корекциите тази година. Комплексите са в действителност нещо рисково, тъй като постоянно водят до безумни решения и дейности. Е, не всички са с неприятен край, само че това оставяме вие да прецените сами. Фолк певицата Камелия бе една от първите с ринопластика тази година. Не може да се отхвърли, че звездата наподобява супер и в този момент, само че отнесе заплашителен хейт първоначално. 

Емануела е друга фолк звезда, която също клъцна нослето, само че тя не притегли огромно внимание. Семейство Петканови обаче се трансфораха в носовете на републиката. Техните лепенки станаха същинско меме, което обиколи нета. Много хора дефинираха двойната им интервенция за криндж, само че не поради самата смяна, а тъй като споделиха всичко в поредност от фотоси и видеа.

Списъкът с нови нослета продължава, а в него попадат Дениз Йозджан, Деси Фотосесията и Елен Колева.

Виж още: Джулката се готви за празниците с тунинг! Моделката постави нови филъри и се качи в планината 

Занзибар, Занзибар и отново... Занзибар

Занзибар ми е Варна! Годината стартира с почивките на родните инфлуенсъри, певици и моделки, които отпрашиха заедно за Занзибар. Мястото е неповторимо, само че ще би трябвало да извадите много парички, с цел да може да си позволите отмора на сходно място. Изгубихме броя на известните българи, които тази година трябваше да се щракнат наложително от този парадайс. Няма по какъв начин да пропуснат такава топ локация, бейбе. Не е инфлуенсърско, не е за инфлуенсъри въобще, в случай че не си създадем криндж фотография на плажа! Биляна Йотовска, Дениз Хайрула, Диляна Попова, Нелина, Михаела Филева и куп други нашенци, които избраха през 2021 година, точно тази дестинация.

Роди ме, мамо, с къмет, само че станах риалити звезда...

През 2021 година, се родиха нови риалити звезди, които може бързо да изгорят, само че това зависи напълно от тях. Е, дами като Мани няма по какъв начин да бъдат елементарно забравени, а Паулина несъмнено си има популярност и преди " Игри на волята ". Поли несъмнено ще остане дълго на звездната карта в България, тъй като е супер сполучлива с музиката, която основава. Момчетата от трети сезон на Игрите също се трансфораха в топ инфлуенсъри, от които хората още се вълнуват.

Няколко фамилни двойки пък привлякоха вниманието към себе си, с помощта на " Един за различен ". Тина и Миро, Анси и Марти, Яница и Момчи, Дени и Дани са единствено дребна част от двойките, които завоюваха всички ни. Уви... последните две двойки към този момент не са дружно, само че не престават да будят интерес с дейностите си.

Виж още: Милионерска приказка на -15 градуса: Джорджина заведе децата на Кристиано Роналдо в Лапландия 

Денис Теофиков

Годината бе белязана от една извънредно мъчителна гибел, която няма да забравим. Младият поп-фолк реализатор Денис Теофиков умря, разследване на рухване от балкон. Самоубийство, случай или нещо друго - това към момента се питаме всички, а изясненост към момента няма. Припомняме, че Кали, която е близка до фамилията на Денис, описа в изявление, че за нея не става въпрос за самоубийство. Случката обаче повдигна много въпроси, свързани с психологичното здраве на младите. Доста хора към момента настояват, че от музикалната промишленост са упражнявали непрекъснат тормоз над Денис, което било довело до съдбовния край. Продуцентът на Денис бе непосредствено упрекнат, само че Николай Пашев отхвърли всички изказвания и даже съобщи, че с Денис са били доста близки.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/, https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/, iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР