Кога е вторият републикански дебат и кой се класира за него?

...
Кога е вторият републикански дебат?Вторият републикански първичен дебат ще се
Коментари Харесай

Кога е вторият републикански дебат?

Вторият републикански първичен дебат ще се проведе на 27 септември от 21:00 ч. ET, в Президентската библиотека на Роналд Рейгън, в Сими Вали, Калифорния.

Fox Business, заедно с Univision, ще модерират втория дебат, а консервативната онлайн видео платформа Rumble също ще го предава поточно.

Какви са изискванията, за да се класирате за дебата?

Прагът за втория дебат е по-висок от този за първия. Кандидатите трябва да получат 3% в две национални допитвания или 3% в едно национално допитване и 3% в едно предсрочно щатско допитване от два отделни щата с предсрочно гласуване - Айова, Ню Хемпшир, Невада, Южна Каролина - признати от Републиканския национален комитет. За първия дебат изискването за гласуване беше 1% в същите категории на анкетата.

седях за интервю с Тъкър Карлсън, което се излъчваше по същото време, когато бе излъчен дебатът. Ето какво каза той защо не участва: „Виждате, че излязоха анкетите, аз водя с 50 и 60 пункта. А някои от тях са на едно, нула и две. И аз казвам, Да седя там час или два часа, каквото и да е, и да бъда тормозен от хора, които дори не трябва да се кандидатират за президент? Трябва ли да го правя? И мрежа, която не е особено приятелска, честно казано. " 

Ако това продължи да бъде неговият критерий — огромна преднина в социологическите проучвания — изглежда вероятно той също да пропусне втория дебат, но досега не е казал дали възнамерява да участва.

Тръмп също така не е подписал „клетвата за лоялност“ на RNC в подкрепа на кандидата, който спечели номинацията на Републиканската партия.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР