Кога е прекалено късно да се присъединиш към най-актуалната социална

...
Кога е прекалено късно да се присъединиш към най-актуалната социална
Коментари Харесай

Когато дори Доли Партън го направи

Кога е прекомерно късно да се присъединиш към най-актуалната обществена мрежа TikTok? Ако питаме Доли Партън, отговорът е " в никакъв случай ". Защото легендата на кънтри музиката към този момент има профил и там, който е извънредно занимателен.
 Доли Партън, Джеф Безос, Bezos Courage & Civility и премията от 100 милиона $ за кънтри певицата
Как Доли Партън се снабди със 100 милиона $

И за какво ги получи

Не че сме очаквали друго - с изключение на безспорния си гений и безчет благотворителни начинания, огромна част от известността на 76-годишната Партън се дължи на възприятието й за комизъм и позитивната й настройка към света.

" По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай ", се споделя в първото й видео в TikTok, оповестено през миналата неделя. В момента Доли към този момент има над 960 хиляди почитатели там и е разгласила 15 видеа, с които да ни забавлява.
Better late than never!
На част от тях самата певица ни демонстрира някои от несполучливите си опити с подготвяне на коледни сладкиши, до момента в който на други споделя занимателни видеоклипове от други членове на TikTok. Защото въпреки до скоро да не беше част от обществената мрежа, Доли от дълго време е известна там.
I’ve had my fair share of baking blunders, and the holidays are full of them! Share your holiday with me using
Хаштаговете #DollyParton и #DollyTok имат качени над 6.4 милиарда клипа, в които или са употребени известни нейни песни като " Jolene " и " 9 to 5 ", или пък са споделени част от нейни кино функции, и други телевезионни участия.
You know, I’ve never met a spud I didn’t like! @WIRED.COM
От Variety ни напомнят, че Доли Партън е най-успешната кънтри изпълнителка за всички времена с цели 26 песни, достигали до номер едно в класацията на Billboard и 110 сингли, влизали в топ 50. Преди месец тя стана част и от Рокендрол залата на славата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР